Akik orvosi jelentkeztek és 380-400 pontjuk van! Ti még reménykedtek? Egyáltalán van esély?
pszichológia :)
nálunk szinte mindenkinek az orvosi volt a B terv. + vannak ott ismerősök és mondták, hogy a csoporttársaik 50%a azért van ott mert nem volt elég pontja hozzánk :D Szóval kicsit meglepődtem, mert azt hittem az orvosi még több mint mi, de mindenhol kevesebb.
amúgy Hajrááááá :)
Ja értem, nekem eddig úgy jött le a válaszadiból, mintha orvosira készülnél.
Hát ha úgy értette a 77%-os, akkor nem nagyon tudja magát kifejezni:D
"Akit nem vesznek fel hozzánk az megy orvosira :D"
Szerintetek mennyi lesz kb. idén orvosin, vidékre a ponthatár? Tippeljetek :D Aztán meglátjuk szerdán, ki állt hozzá legközelebb?
Szerintem 413 lesz.
Jah értem.
Hát én még egy embertől sem hallottam olyat, hogy elsőnek a pszichót jelölte. Az orvosi és a pszichológia nagyon más.
Egyébként meg a ponthatárokat a kettő esetében nem lehet összehasonlítani.
Pszichológiára az összes kötelező érettségi tárgy jó és még a biosz is. Azaz kevesebb plusz energiát kell befektetni ahhoz, hogy jó pontot érjen el az ember. Hiszen az 4 kötelező közül vmelyiket már csak sikerül jól megírni.
Míg aki orvosira jelentkezik, annak adott a két felvételi tárgy, ha azokat elszúrja, így járt.
Nekem anno pszichológiára (480 pontos rendszerben) 470 pontom lett volna, orvosira kevesebb.
miért is nem tudom kifejezni magam?
akinek hozzánk nem volt elé pontja az orvosin csücsül most. Ebben mi volt a fura megfogalmazás ? :D
77%-os: Azt írtam, hogy abban az esetben fejezed ki furán magad, ha SOTÉ-a jársz, ahogy a másik 83%-os feltételezte.
Olvasd el még egyszer, amit írtunk, és megérted.
Egyébként meg: aki a pszichológiát célozza meg, az maximum bioszból tesz emeltet. Orvosira meg kell még a biosz mellé fizika vagy kémia.
Szóval nekem elég furcsa ez az "aki nem jutott be pszichóra, az elmegy orvosira" szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!