Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik orvosi jelentkeztek és...

Akik orvosi jelentkeztek és 380-400 pontjuk van! Ti még reménykedtek? Egyáltalán van esély?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, nekem kerek 400 pontom van. Vagy orvosi = reménytelen?

2013. júl. 22. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
18%

pszichológia :)

nálunk szinte mindenkinek az orvosi volt a B terv. + vannak ott ismerősök és mondták, hogy a csoporttársaik 50%a azért van ott mert nem volt elég pontja hozzánk :D Szóval kicsit meglepődtem, mert azt hittem az orvosi még több mint mi, de mindenhol kevesebb.

amúgy Hajrááááá :)

2013. júl. 22. 17:34
 42/87 anonim ***** válasza:

Ja értem, nekem eddig úgy jött le a válaszadiból, mintha orvosira készülnél.

Hát ha úgy értette a 77%-os, akkor nem nagyon tudja magát kifejezni:D

"Akit nem vesznek fel hozzánk az megy orvosira :D"

2013. júl. 22. 17:35
 43/87 A kérdező kommentje:

Szerintetek mennyi lesz kb. idén orvosin, vidékre a ponthatár? Tippeljetek :D Aztán meglátjuk szerdán, ki állt hozzá legközelebb?

Szerintem 413 lesz.

2013. júl. 22. 17:37
 44/87 anonim ***** válasza:
82%

Jah értem.

Hát én még egy embertől sem hallottam olyat, hogy elsőnek a pszichót jelölte. Az orvosi és a pszichológia nagyon más.

Egyébként meg a ponthatárokat a kettő esetében nem lehet összehasonlítani.

Pszichológiára az összes kötelező érettségi tárgy jó és még a biosz is. Azaz kevesebb plusz energiát kell befektetni ahhoz, hogy jó pontot érjen el az ember. Hiszen az 4 kötelező közül vmelyiket már csak sikerül jól megírni.

Míg aki orvosira jelentkezik, annak adott a két felvételi tárgy, ha azokat elszúrja, így járt.

Nekem anno pszichológiára (480 pontos rendszerben) 470 pontom lett volna, orvosira kevesebb.

2013. júl. 22. 17:38
 45/87 anonim ***** válasza:

miért is nem tudom kifejezni magam?

akinek hozzánk nem volt elé pontja az orvosin csücsül most. Ebben mi volt a fura megfogalmazás ? :D

46/87 anonim ***** válasza:
Én 414-re tippelek.
 47/87 anonim ***** válasza:

77%-os: Azt írtam, hogy abban az esetben fejezed ki furán magad, ha SOTÉ-a jársz, ahogy a másik 83%-os feltételezte.

Olvasd el még egyszer, amit írtunk, és megérted.

2013. júl. 22. 17:39
 48/87 anonim ***** válasza:
54%
Nem mondtam, hogy mindenhol mindig így van, de ezt tavaly megtapasztaltuk :D szinte mindenkinek orvosi volt a B terv, lehet más évben meg a műszaki lesz vagy nem tudom XD :D de legalább lett egy belső poénunk :D
2013. júl. 22. 17:40
 49/87 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként meg: aki a pszichológiát célozza meg, az maximum bioszból tesz emeltet. Orvosira meg kell még a biosz mellé fizika vagy kémia.

Szóval nekem elég furcsa ez az "aki nem jutott be pszichóra, az elmegy orvosira" szöveg.

50/87 anonim ***** válasza:
én is tippelek akkor :D legyen 416 :D
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!