Mit gondoltok az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetemről?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 17:34
5/10 A kérdező kommentje:
Közgazdász
2013. júl. 19. 17:57
6/10 anonim válasza:
Azt,hogy tökmindegy hol végzel,ha nem vagy tehetséges,akkor ba5zhatod és eláshatod a kert végében a diplomádat.Egyébként nem a közgé-ről híres az iskola.Csak annyit kéne megnézni egy iskolánál,hogy miből van múltja és annak alapján választani.Bme-mérnök,bgf-közgé,de-jog,me-gépész,stb..Vagy beülsz egy órára,aztán látod mi folyik Gyöngyösön :D
7/10 Piert válasza:
Legelőször is azt, hogy a tudományegyetem egy szó, másrészről pedig közgázt a túlparton oktatnak.
8/10 anonim válasza:
Akkor már a bme közgé szar is vagy mi?
9/10 anonim válasza:
Vagy a corvinusos,nem tudom melyik partról beszélsz...
10/10 Piert válasza:
A corvinusról( Lágymányosról nézve az a túlpart, bár a BME gtk nem tudom hol van). Az meg hogy "rossz" vagy "jó" egyéni vélemény. Én ugyan nem szeretem a közgázosokat, de az ő döntésük, hogy arra mentek és ha azt szeretik az nekem nem fáj( legalább nem jelentenek majd konkurenciát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!