Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mit tennétek ha kirúgnának...

Ti mit tennétek ha kirúgnának egyetemről?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Elmennék a sarki vetőmagboltba, és vennék egy "Ásd el magad" készletet.

De most komolyan.

Én azért mentem egyetemre, mert arra a szakra mentem, ami érdekel, és örömmel csinálnám egész életemben. Így nem volt kérdés, hogy tudásom legjavát adva elvégezzem.

Diploma után 1 hónappal el is helyezkedtem...

2013. jún. 16. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha téged kirúgnának? Semmit. Mit érdekel az engem?!
2013. jún. 16. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha kirúgnának mármint engem..

Nos először is attól függ..ha mindent megtettem és mégse ment a suli akkor be kell látni hogy túl nagy fába vágtam a fejszét, és újra kell tervezni az életemet mert nem mindenki képes egy adott szakot elvégezni.

Ha azért rúgnak ki mert nemtörődöm voltam, és nem teljesítettem időre a dolgokat meg húztam az időt nem tanultam akkor meg önvizsgálat...abból a szempontból hogy képes vagyok e megváltozni illetve változtatni a hozzáállásomon. Aztán attól függ mit vettem a nyakamba..van e adósságom a pl.diákhitel..stb..

2013. jún. 16. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Folytatnám folytathatatlan utamat!
2013. jún. 16. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En pl elso felev utan lattam, hogy eleg esleyes, hogy ez megtortenjen, igy beadtam ujra a felveteli jelentkezest. Ki is raktak, tenyleg nagyon rosszul sikerult az elso ev, viszont mivel ujra jelentkeztem, gyakorlatilag azonnal fel is vettek ujra, elfogadtattam az addig teljesitett targyaimat es onnan folytattam, ahol abbahagytam. Viszont jol ramijesztett a kirugas, ugyhogy azota sokkal komolyabban veszem az egeszet. Nem igazan tudom elkepzelni magam masik szakon, ugyhogy.... kitettek az ajton, hat visszamasztam az ablakon :)
2013. jún. 17. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne várd meg, amíg ők raknak ki, iratkozz ki te. Sokkal jobban hangzik, hogy „elbocsátás saját kérésre” mint az „elbocsátás tanulmányi okból”.
2013. jún. 17. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Amúgy keresnék valami olyat, ami tényleg érdekel.
2013. jún. 17. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha mindent megtettem érte és mégsem ment, akkor én is elásnám magamat, mivel azért vagyok azon a szakon amin, mert tényleg érdekel és mert ezzel szeretnék foglalkozni. Nem tudom mennyi időbe telne megbarátkozni vele, hogy túl magasra tettem a mércét és nincsenek meg a képességeim ahhoz, hogy teljesítsem az álmaimat... Valószínűleg összetörnék.

Egyébként ez a veszély nem fenyeget, mert imádom amit tanulok és néha tényleg erőmön felül teljesítek azért, hogy minden jól menjen. Most fejezem be a harmadik évemet, az utolsóval meg már talán csak megbirkózok. :)

2013. jún. 17. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!