Ti mit tennétek ha kirúgnának egyetemről?
Elmennék a sarki vetőmagboltba, és vennék egy "Ásd el magad" készletet.
De most komolyan.
Én azért mentem egyetemre, mert arra a szakra mentem, ami érdekel, és örömmel csinálnám egész életemben. Így nem volt kérdés, hogy tudásom legjavát adva elvégezzem.
Diploma után 1 hónappal el is helyezkedtem...
Ha kirúgnának mármint engem..
Nos először is attól függ..ha mindent megtettem és mégse ment a suli akkor be kell látni hogy túl nagy fába vágtam a fejszét, és újra kell tervezni az életemet mert nem mindenki képes egy adott szakot elvégezni.
Ha azért rúgnak ki mert nemtörődöm voltam, és nem teljesítettem időre a dolgokat meg húztam az időt nem tanultam akkor meg önvizsgálat...abból a szempontból hogy képes vagyok e megváltozni illetve változtatni a hozzáállásomon. Aztán attól függ mit vettem a nyakamba..van e adósságom a pl.diákhitel..stb..
Ha mindent megtettem érte és mégsem ment, akkor én is elásnám magamat, mivel azért vagyok azon a szakon amin, mert tényleg érdekel és mert ezzel szeretnék foglalkozni. Nem tudom mennyi időbe telne megbarátkozni vele, hogy túl magasra tettem a mércét és nincsenek meg a képességeim ahhoz, hogy teljesítsem az álmaimat... Valószínűleg összetörnék.
Egyébként ez a veszély nem fenyeget, mert imádom amit tanulok és néha tényleg erőmön felül teljesítek azért, hogy minden jól menjen. Most fejezem be a harmadik évemet, az utolsóval meg már talán csak megbirkózok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!