Védőnőként el fogok tudni helyezkedni külföldön? Vagy könnyebb a csecsemő- és kisgyermek gondozóival?
Szia!
Na kezdjük akkor :) bölcsőde, csecsemő- és gyermekotthon, családi napközi, családok átmeneti otthona, gyermekjóléti szolgálat, fogyatékos gyermekeket ellátó intézmények. Sőt, én pl egy ideig egy szállodában voltam animátor (játszóházat vezettem stb.) és gyermekfelügyelő ezzel a szakmával. Persze baby sitterként is nagyobb eséllyel tudsz elhelyezkedni, mint az akinek nincs szakképzettsége. A képzés során van óvodai és kórházi gyakorlat is (szülészet, újszülött osztály, gyermekosztály) de ezeken a helyeken nem dolgozhatsz. Bármi kérdésed van írj és válaszolok :)
nagyon szépen köszönöm! Ez azért jobban hangzott, mert a fizetési besorolás nem olyan sok...azért gondolkoztam a védőnő képzésen. De akkor van lehetőség :) Még egyszer köszönöm! :) Ha van még kérdésem, privit írok!
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!