Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A csecsemő és a kisgyermek...

A csecsemő és a kisgyermek gondozói szakra szeretnék jelentkezni, de nem értem, h oda kell e alkalmassági?

Figyelt kérdés
A felvin ez van irva"A jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei Az óvodapedagógus alapképzési szakon a jelentkező A csecsemő- és kisgyermeknevelő-, tanító- és óvodapedagógus-képzés c. fejezetben foglaltak szerint előzetes alkalmassági vizsgán vehet részt. Erre 2010. január 13-áig levélben az Intézménynél lehet jelentkezni, melyhez felbélyegzett válaszborítékot kell mellékelni. "De ha rákattintok, a csecemőire nem ad ki semmit, de az óvodapedagógusnál meg igen, olyanokat,h ének ,meg tesi alkalmassági!Most akkor mi van?Lécci segitsetek!nagyon fontos!!!!
2010. jan. 28. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem nincs. ez felsőfokú szakképzés. Menj rá az adott iskola honlapjára, és nézd meg ott is a képzési kínálatot. Vagy hívd fel őket telefonon, majd megmondják. Légy bátor!!

Én is 1 hétig hívtam a felvit az épp aktuális kérdéseim miatt. A végén már cikinek éreztem és azon gondolkodtam, vajon más is hívja, vagy csak én minden nap. De azért vannak ott. Így mész biztosra.

2010. jan. 29. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:

basszus, megnéztem, az Apor Vilmos Főiskolán van alkalmassági.

melyik iskolába mennél? mert pl Kméten nincs

[link]

2010. jan. 29. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
csak az Apor Vilmosban van alkalmassági, ha jól néztem.
2010. jan. 29. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
tiszta hülye vagyok, de ezt mind én írtam. Timi
2010. jan. 29. 11:25
 5/8 A kérdező kommentje:
A debreceni egyetemre mennék!Ez alapfokú képzés!de van felsőfokúba is!
2010. jan. 29. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

de 2 féle van. te melyiket akarod pontosan?

2010. jan. 29. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Én az Alapfokú levelezős államilag támogatottat szeretném!
2010. jan. 30. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
talán már fel is hívtad az iskolát...:)
2010. febr. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!