Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Államvizsgázhatok úgy, hogy...

Államvizsgázhatok úgy, hogy még nincs meg az összes tantárgyam?

Figyelt kérdés
Mondjuk 3-4 tárgy miatt még bele kell kezdenem a 4. évbe, de államvizsgázhatok már a 3. év végén?

2013. júl. 13. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ennyi erövel mindenki elmehetne államvizsgázni az elsö év végén (az más kérdés kinek h sikerülne). ugye milyen sok értelme lenne???
2013. júl. 13. 13:17
 12/18 A kérdező kommentje:

ne kötekedj már velem... ezen az oldalon mindenki ilyen besavanyodott? figyelj, van különbség, hogy nincs meg 3-4 kevésbé fontos tantárgy, mint hogy nincs meg 4 szemeszter. és pont ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam rá a választ. ha csak úgy tudsz valakinek válaszolni, hogy komplett hülyének nézed, akkor szerintem inkább ne válaszolj, mert csak magadat idegesíted fel vele.

más kérdés mindenkitől: gondolom a szakdolgozatomat leadhatom úgy, hogy csak 1 évvel később tudom majd megvédeni, jól gondolom?

2013. júl. 13. 13:34
 13/18 Silber ***** válasza:
73%
Ezeket az infókat a tanulmányi- és vizsgaszabályzatból kell kikeresned. Nálunk (PE) ha jól emlékszem, a ledástól számított 1 éven belül meg kell védeni. Ezen felül a szakdolgozatomat jóval az államvizsga előtt védtem meg, mivel nem egyszerre kell felelni mindkettőből.
2013. júl. 13. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

"hogyhogy mi értelme lenne???? túl lennék rajta."

Jah, kb annyi értelme lenne, mintha úgy műtenének meg, hogy lefektetnek, bekötik a leendő seb helyét felvágnak, majd a műtét végén elaltatnak. És végülis összességében túl lennél a műtéten.

Szerencsére nem lehet ezt csinálni. Ennek ez a folyamata. Megvan az összes tárgy, leadod a szakdolgozatod, akkor abszolválsz és úgy mehetsz tovább államvizsgára.

2013. júl. 13. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

Inkább következő szemeszter végén add be sztem

Mert írod, hogy legalább egy évet csúszol.

Legalábbis én nem adnám be túl korán, de persze túl későn sem.

2013. júl. 13. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

Persze lehet, hogy be lehet adni most.

De akkor vigyáznod kell, hogy ne túl sokat csússz,

mert ahogy Silber is írta, van ahol a leadástól számított éven belül megkell tudni védeni is az dolgozatot.

2013. júl. 13. 14:22
 17/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, akkor majd lehet, hogy a 4. évben adom le januárban, és akkor pont középúton lesz a dolog. persze megkérdezem majd a TO-t is, de nem igazán segítőkészek, sőt...

ma 14:12. mondom, légyszíves ne nézz ennyire hülyének, azért, mert pár tárgy nincs meg, megkockáztattam megkérdezni, hogy így is államvizsgázhatok-e. ez tényleg nem ugyanaz mintha 2 félév után szeretnék államvizsgázni. de már megértettem rég, mi a menete ennek az egésznek, és hogy meg kell lennie az összes tárgynak, ezért tettem fel a kérdést. szóval nem kell ilyen hülye irreleváns példákat hozni, hogy megértsem, de azért köszi a fáradozást.

2013. júl. 13. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Hülye irreleváns példa a hülye irreleváns kérdésedre már ne is haragudj...
2013. júl. 13. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!