Államvizsgázhatok úgy, hogy még nincs meg az összes tantárgyam?
ne kötekedj már velem... ezen az oldalon mindenki ilyen besavanyodott? figyelj, van különbség, hogy nincs meg 3-4 kevésbé fontos tantárgy, mint hogy nincs meg 4 szemeszter. és pont ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudtam rá a választ. ha csak úgy tudsz valakinek válaszolni, hogy komplett hülyének nézed, akkor szerintem inkább ne válaszolj, mert csak magadat idegesíted fel vele.
más kérdés mindenkitől: gondolom a szakdolgozatomat leadhatom úgy, hogy csak 1 évvel később tudom majd megvédeni, jól gondolom?
"hogyhogy mi értelme lenne???? túl lennék rajta."
Jah, kb annyi értelme lenne, mintha úgy műtenének meg, hogy lefektetnek, bekötik a leendő seb helyét felvágnak, majd a műtét végén elaltatnak. És végülis összességében túl lennél a műtéten.
Szerencsére nem lehet ezt csinálni. Ennek ez a folyamata. Megvan az összes tárgy, leadod a szakdolgozatod, akkor abszolválsz és úgy mehetsz tovább államvizsgára.
Inkább következő szemeszter végén add be sztem
Mert írod, hogy legalább egy évet csúszol.
Legalábbis én nem adnám be túl korán, de persze túl későn sem.
Persze lehet, hogy be lehet adni most.
De akkor vigyáznod kell, hogy ne túl sokat csússz,
mert ahogy Silber is írta, van ahol a leadástól számított éven belül megkell tudni védeni is az dolgozatot.
köszi a válaszokat, akkor majd lehet, hogy a 4. évben adom le januárban, és akkor pont középúton lesz a dolog. persze megkérdezem majd a TO-t is, de nem igazán segítőkészek, sőt...
ma 14:12. mondom, légyszíves ne nézz ennyire hülyének, azért, mert pár tárgy nincs meg, megkockáztattam megkérdezni, hogy így is államvizsgázhatok-e. ez tényleg nem ugyanaz mintha 2 félév után szeretnék államvizsgázni. de már megértettem rég, mi a menete ennek az egésznek, és hogy meg kell lennie az összes tárgynak, ezért tettem fel a kérdést. szóval nem kell ilyen hülye irreleváns példákat hozni, hogy megértsem, de azért köszi a fáradozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!