Ha 1-nél több választott érettségi tantárgyam van, és az egyik nem sikerül, akkor kapok érettségi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
pontosabban kifejezve: a 2. érettségi tantárgyamat emelt szinten tettem, és nagyon rosszul sikerült.ha ugyanúgy kapok enélkül is bizonyítványt, akkor szívesebben nézek egy törzslapot a mulasztott érettségiről, mint egy kettest a bizonyítványban. de hogy működik ez pontosan?2012. jún. 4. 19:42
1/7 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben vagyok. Neked valamelyik emelt a két választottból? Nekem igen. Megvan mind az öt tantárgyam, az egyik választott is. Ma lenne kémiából az emelt, de nem mentem el...Én azt olvastam, ha megvan a 4+1 tantárgy, akkor elvileg kiadják a bizit. Te tudsz már valami pontosat?
2/7 A kérdező kommentje:
:DDD basszus ez vicces. ugyanez a helyzet, emelt kémia, és nem mentem el.. nemtudok semmit, elvileg kiadják mert 5 érettségi a kötelező. meglátjuk..csak nem szeretném hogy esetleg kiderülne mások előtt a suliban. így is kellően szar.
2012. jún. 14. 13:41
3/7 anonim válasza:
Jajja, vicces! Hát nekem megtudták az osztálytársaim, hogy hány pontot értem el emelt kémián, és most ezen megy a sztorizgatás! Baromi jól esik. Szerencsére azt nem tudják, hogy nem mentem el szóbelizni. :S
Na, mindenesetre megkapjuk a bizit. :) Az a lényeg. Amúgy te kiakarod javítani a kémiát! Én szerintem nem...
4/7 A kérdező kommentje:
úgylátom arra felé is megvan az emberi jóindulat :) ne foglalkozz vele! amúgy, nagyon elvette a kedvemet, de annyi pénzt beleöltünk, meg szenvedést, hogy ezzel akarok továbbmenni.mert már egy jogász, vagy bölcsész diplomával semmit nem érek.. hol laksz amúgy?:)
2012. jún. 14. 22:23
5/7 anonim válasza:
Igen nagyon jóindulatúak, ilyenkor úgy ki tudok az egész emberiségből ábrándulni. :/ De nem is foglalkozom velük, már csak egy bankett és kész!
Te mikor érettségizel a többi tantárgyból?
Am. Pesten lakom, te?
Igen, ezen én is elgondolkodtam, hogy a kémiával kellene továbbmennem, mert egy csomó pénzünkbe került, különórák meg minden..., de majd meglátjuk, mit lesz még :)
6/7 A kérdező kommentje:
Debrecenben :) nem folytatjuk inkább privátban?:) ha megadod a címed, írok oda ! :)
2012. jún. 15. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!