Segítség! Véletlenül azt hittem a sorrendmódosítás határideje júl 12. nem júl 10. és nem módosítottam a sorrendet időben. Mit tegyek?
Még ha most a héten próbálsz valamit, lehet hogy nem lesznek olyan szigorúak.
De már jövő héten nem lesznek olyan kegyesek
Fogalmazz egy mailt, hogy kábé mit tudnál írni.
Kezdd bocsánatkéréssel meg valami kifogást írj,
hogy sajnos nem ment az agép, amin szoktál "dolgozni".
Talán egy-két napot még nem vesznek olyan szigorúan.
Legalább próbáld meg.
Amúgy egy év kihagyás nem a világ vége ne aggódj, sokan szándékosan csinálják. Egy évet nagyon hasznosan is ellehet tölteni.
Azért sok szerencsét neked holnapra! :)
Vagy valamit írj, hogy pl. beteg volt a nagymamád (kórház miegyéb) és amiatt utolsó pillanatban jutott
az eszedbe, hogy még nem módosítottad amit akartál.
Vagy hogy véletlenül elnézted a hat.időt.
Irigylem azt, aki 2-3 évet tud halasztani, engem itthonról igencsak kipaterolnának, ha várnám a sültgalambot 1 éven keresztül a jelentkezéssel, addig meg csak a lábam lógatnám itthon.
Egyébként igen, könnyű mondani hogy ha nincs ilyen jellegű probléma, mert hatalmas betűkkel ki volt írva a jelentkezési határidő. Ennyi, lecsúsztál, legközelebb jobban figyelsz. És sajnos nem csak te voltál ilyen figyelmetlen, minden 4. kérdés itt erről szól. Csak tudnám, hogy mi a francnak jelentkeznek azok főiskolára, akik a határidő lejárta előtti 2 hónappal kaptak tájékoztatást, és mégsem tudták betartani.
Adios
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!