Segítség! Véletlenül azt hittem a sorrendmódosítás határideje júl 12. nem júl 10. és nem módosítottam a sorrendet időben. Mit tegyek?
Ha ennyire nem akarsz a Corvinusra menni, akkor minek jelentkeztél oda? És miért raktad első helyre?
Persze, könnyű mondogatni, hogy határidő meg minden, de érdekes módon rajtad kívül ezt mindenki tudta...
Bőven volt idő rá, ezért nem kell az utolsó pillanatra hagyni.
Tényleg sajnállak, de ez van. Az élet igazságtalan.
Problem is NOT solved.
Szintén felvi, olvasd csak el:
"A pótfelvételi során azok is bejuthatnak a szeptemberben induló képzésekre, akiket egyetlen megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy nem is jelentkeztek."
Tehát te nem pótfelvételizhetsz, ah felvesznek a Corvinusra.
De a kérdés adott:
Minek jelentkeztél a Corvinusra, és ráadásul miért első helyen, ha nem is akarsz egyáltalán oda menni???
15. vagyok.
Illetve pontosabban:
"A 2012. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban csak azok nyújthatnak be jelentkezést, akik
nem jelentkeztek a 2012. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során vagy
jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem."
Szóval ez nem jó megoldás.
Egyébként a link: [link]
És ez idén sem lesz másképp.
Most mi bajod van?
Szépen fogalmazol egy mailt a felvi-nek és elküldöd.
Valami olyamit írj, hogy ledöglött a géped és azért
nem tudtad időben elvégezni azt a módosítást.
De előtte szólj oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!