Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni Egyetemen mely...

A Debreceni Egyetemen mely szakokra járnak külföldiek?

Figyelt kérdés
Pl. négerek vagy arabok?
2013. júl. 10. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
orvosi, gyógyszerészeti, népegészségügyi, műszaki szakokra ..(de az elég általános az egészségügyi és a műszaki terület az ahova sok külföldi szokott jönni)
2013. júl. 10. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Tényleg?

Azt hittem csak Pécsre, Szegedre járnak külföldiek.

2013. júl. 10. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Gyógyszerész, orvos rengeteg van. Több százan jönnek ők is minden évben.

Indiaiak, Japánok, Zsidók, Arabok, Négerek, Koreai

rengetegen, mindenhonnan.

Magyar hallgató a Áok+Fok+Gytk évente kb 350-400 kezd.

Külföldi nem tudom mennyi , de ők is hasonló mennyiségben.

Akadt rá példa,hogy az egyetem területén megállított egy magyar család(kerestek valamit) , első kérdése: magyar vagyok?

Állítása szerint már több magyarnak tűnő embert megállított előttem, és senki nem tudott magyarul.

2013. júl. 10. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Közben próbáltam megnézni hány külföldi lehet Debreceni Egyetemen.

Ezt találtam első klikkre:

[link]

Itt 3000-ről ír 2010 alapján. Viszont rémlett nekem, hogy idén hallottam volna,hogy 5000 külföldi és kb 25000 magyar az arány.

2013. júl. 10. 16:31
 5/8 reptoid ***** válasza:
Viszont azokon a szakokon, amire tipikusan jönnek, ott többen vannak, mint a magyarok.
2013. júl. 10. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Főként Eü. vannak de minden szakon megtalálhatóak. /Tesómékhoz jár 1 néger azt hiszem, de eléggé külön világ azt mondta/
2013. júl. 11. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy más világ, nem csak amiatt mert más kontinensről jövő, hanem mert sokkal jobban eltér a kultúrájuk mint pl a latin-amerikai az európaitól. Amúgy négerek Debrecenben megszokottak elég régóta, szüleim mesélték hogy katonáskodás miatt már a 80-as években is megszokottak voltak, de szerencsére ezek többsége nem az a "rosszarcú" néger mint ami Bp-n van. Az arabokról viszont nem tudom hogy korábban is voltak e, lehet hogy ők csak az utóbbi években kezdtek idejönni tanulni. Bár róluk nem hallottam túl sok jót. Csak hogy gazdag családok pl hercegi családok nagyon elkényeztetett sarjait külföldre küldik tanulni és nem tartják tiszteletben a szokásokat meg a kultúrát és a tanulást..
2013. júl. 12. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Szinte minden szakon van külföldi, több mint 60 országból.
2013. júl. 15. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!