Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem orvosi...

Debreceni Egyetem orvosi kara, vagy Pécsi Egyetem orvosi kara? (általános orvosi)

Figyelt kérdés

Gondolkodom rajta, hogy sorrendet módosítok. Melyek a két iskola előnyei/ hátrányai? Ki melyiket ajánlaná?

Nekem a debreceni közelebb lenne, de lehet, hogy a pécsivel jobban járnék?

Megköszönném a hasznos (lehetőleg bőven kifejtve) válaszokat! :)

Mit gondoltok mennyi lesz a ponthatár ezen a két egyetemen idén?

#orvosi #ÁOK #Debreceni Egyetem ÁOK #Pécsi Egyetem ÁOK
2013. júl. 4. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira nincsen különbség orvosik között, legalábbis mindig mindenki azt szokta mondani, hogy ilyen esetben oda érdemes menni, amelyik közelebb van. Mindkettő ugyanolyan jó egyetem. Én személy szerint Debrecent mondanám amúgy, bár Pécsről nem tudok sokat, de az ottani orvosiról se lehet rosszakat hallani. Miért fordult meg a fejedben egyébként a sorrendmódosítás? Valami oka csak lett hirtelen..:)

A ponthatár meg szerintem nem nagyon fog változni, +-5 pontra tippelnék, de aztán kitudja..mennyi pontod lett egyébként?

2013. júl. 4. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Pécs és Debrecen között ott van Szeged. Hogy-hogy nem jön számításba?
2013. júl. 6. 09:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Számításba jött, persze. Azt jelöltem meg másodikként. A kérdés most a 3. és 4. helyen álló Debrecen és Pécs felcserélésére vonatkozik!
2013. júl. 9. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor csak a földrajzi helyzet számítson.
2013. júl. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!