4,3-as átlaggal van esélyem bejutni a győri Révai Miklós Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 01:53
1/7 anonim válasza:
hát nem elkeseríteni akarlak, de nekem 4,8as átlaggal nem sikerült. persze az is számít, hogy milyen felvételit írsz, ha az kiemelkedően jó, akkor van esélyed.
2/7 anonim válasza:
Tesi meg ének kettes húzza le, vagy a matek-magyar-nyelv-töri mezőny ilyen? Amúgy ha jó felvételit írsz, tudsz javítani.
3/7 A kérdező kommentje:
tesi és kémia húzza le...:(
2009. okt. 18. 12:42
4/7 anonim válasza:
4,3-mal Révaiba?:O hm.. ha írsz egy 100 pontos felvételit lehet esélyed:D inkább kazinczy akkor már:D azt a sulit legalább nem utálja fél győr mint a révait:D kolija is közel van ( már ha kolis leszel) meg sokkal jobb dolgokat hallottam róla.. ( habár jedlikes vagyok..:)de ha választani kéne h révai v kazincy.. inkávv kazinczy:D révai semmiképpen.
5/7 anonim válasza:
hááát... én kazinczys vagyok és most akarok átmenni a révaiba... :/
7/7 anonim válasza:
Én révais vagyok, és nekem is van eg osztálytársam aki a Kazindzy-ból jött át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!