Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szeptembertől szegeden fogok...

Szeptembertől szegeden fogok földrajzot tanulni. Nézek táskát és nem tudom mekkorát vegyek! Miket kell vinni? Könyveket is vagy csak füzetek? Többi lent!

Figyelt kérdés
VAgy mik? Kik azok a tanárok akiket érdemes elkerülni a szegedi földrajzképzésben? Bármilyen infóért zöldpacsi!

2013. júl. 8. 17:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nem közös, de minden barátom föcis pláne még a bátyám is (ő már elvégezte) kívülről tudom miket tanulnak. Nűlunk kötelező tárgyalból csak max. 20 jön ki, ígyx fel kell venni más tárgyakat is, nem véletlen h inkább felveznek egy másik szakot (föcit), mert gyerekjáték, főleg egy nehéz szak mellett. fele órájukra bejártam, tudom mit tanultam. A 800 ásvány hozzánk képest bakfitty
2013. júl. 10. 16:34
 12/23 anonim ***** válasza:
nem hiszek neked, csak a saját szarodat akarod bizonygatni. :D nekem is van bioszos barátnőm, aki mindig teng-leng, és csak vizsgaidőszakban tanul 2 napot, és csont nélkül átmegy eltén, ahol kapásból a diákok felét kiszúrják, akkor most írjam le a bioszosokat?:D
2013. júl. 10. 17:01
 13/23 anonim ***** válasza:
az elte bioszosokat igen, mert az egy nagy sz.r:D én szte-sv vagyok, azt szte-s bioszról és az szte-s földrajzolról beszélek. Hogy másik városban milyen azt nem tudom és hogy őszinte legyek, marhára nem is érdekel, ahogy az sem, h elhiszed-e vagy sem
2013. júl. 10. 17:48
 14/23 anonim ***** válasza:
most földrajzról, vagy földtudományiról írsz?
2013. júl. 10. 17:57
 15/23 anonim ***** válasza:
földrajz
2013. júl. 10. 18:02
 16/23 A kérdező kommentje:

Légyszíves ne vesszetek már össze...

Milyen az idegenforgalom specializáció ?

2013. júl. 11. 09:20
 17/23 anonim ***** válasza:
ja, jó. benéztük egymást.
2013. júl. 11. 11:03
 18/23 anonim ***** válasza:
ne menj idegenforgalomra, nem fogsz elhelyezkedni vele.
2013. júl. 13. 14:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor mire menjek ?
2013. júl. 14. 13:05
 20/23 anonim ***** válasza:
bármi másra :D legjobb a geoinfo
2013. júl. 16. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!