Szeptembertől szegeden fogok földrajzot tanulni. Nézek táskát és nem tudom mekkorát vegyek! Miket kell vinni? Könyveket is vagy csak füzetek? Többi lent!
Figyelt kérdés
VAgy mik? Kik azok a tanárok akiket érdemes elkerülni a szegedi földrajzképzésben? Bármilyen infóért zöldpacsi!2013. júl. 8. 17:55
11/23 anonim válasza:
nem közös, de minden barátom föcis pláne még a bátyám is (ő már elvégezte) kívülről tudom miket tanulnak. Nűlunk kötelező tárgyalból csak max. 20 jön ki, ígyx fel kell venni más tárgyakat is, nem véletlen h inkább felveznek egy másik szakot (föcit), mert gyerekjáték, főleg egy nehéz szak mellett. fele órájukra bejártam, tudom mit tanultam. A 800 ásvány hozzánk képest bakfitty
12/23 anonim válasza:
nem hiszek neked, csak a saját szarodat akarod bizonygatni. :D nekem is van bioszos barátnőm, aki mindig teng-leng, és csak vizsgaidőszakban tanul 2 napot, és csont nélkül átmegy eltén, ahol kapásból a diákok felét kiszúrják, akkor most írjam le a bioszosokat?:D
13/23 anonim válasza:
az elte bioszosokat igen, mert az egy nagy sz.r:D én szte-sv vagyok, azt szte-s bioszról és az szte-s földrajzolról beszélek. Hogy másik városban milyen azt nem tudom és hogy őszinte legyek, marhára nem is érdekel, ahogy az sem, h elhiszed-e vagy sem
14/23 anonim válasza:
most földrajzról, vagy földtudományiról írsz?
16/23 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne vesszetek már össze...
Milyen az idegenforgalom specializáció ?
2013. júl. 11. 09:20
18/23 anonim válasza:
ne menj idegenforgalomra, nem fogsz elhelyezkedni vele.
19/23 A kérdező kommentje:
Akkor mire menjek ?
2013. júl. 14. 13:05
20/23 anonim válasza:
bármi másra :D legjobb a geoinfo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!