Szeptembertől szegeden fogok földrajzot tanulni. Nézek táskát és nem tudom mekkorát vegyek! Miket kell vinni? Könyveket is vagy csak füzetek? Többi lent!
Figyelt kérdés
VAgy mik? Kik azok a tanárok akiket érdemes elkerülni a szegedi földrajzképzésben? Bármilyen infóért zöldpacsi!2013. júl. 8. 17:55
1/23 anonim válasza:
nem tudsz senkit elkerülni, mert a kötelező órákat úgyis teljesíteni kell.
Táska meg fölösleges. Órára nem kell könyveket vinned, én fél évig 1 db füzetet használok, abba írok mindent azt csá
2/23 A kérdező kommentje:
És Mit érdemes felvenni azért a 10 szabadon eldönthető kreditért ha mondjuk idegenforgalom szakirányra megyek ?
Te milyen szakirányon vagy ? Milyenre érdemes menni ? Tényleg nagyon nehéz a GEOinformatika ?
2013. júl. 8. 18:00
3/23 anonim válasza:
Ennyire azért ne görcsölj rá a dologra. Táska felesleges. Nem 20 kiló könyvel fogsz mászkálni, mint középiskolában.
4/23 anonim válasza:
Nem föcis vagyok, csak az összes barátom az. Az tuti, h nehéz (legalábbis a természetföcinél nehezebb, de azért hoizzánk bioszhoz képest könnyű és simán teljesíthető). Bejártam velük programozás órára, hát az nem egyszerű (bár én sosem tanultam), de nagyon sok közös órájuk van a természetföcisekkel, az meg szerintme egy vicc kategória
5/23 anonim válasza:
utolsó: miért vicc a természetföci? ezt földtudományira érted? mik a tapasztalatok? eltén ez nagyon nehéz képzés, Szegedről is csak jót hallottam - te vagy az első, aki azt írja, hogy vicc.
szóval. meg tudod indokolni?
6/23 A kérdező kommentje:
Köszi az infokat! Milyen targyaim lesznek? Drágák a jegyzetek?
2013. júl. 9. 05:53
7/23 anonim válasza:
8/23 anonim válasza:
igen, meg tudom. Mivel látom h sok másik szakon pl nálunk bioszon és sok ezer másikon is miket kell tanulni és mennyivel nehezebb, ezért vicc. Meg h mit össze tudnak rinyálni,alaptalanul
10/23 A kérdező kommentje:
rinyálj alaptalanul 800 ásvány mind a 20on valahány tulajdonságának megtanulása miatt :)
2013. júl. 10. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!