Van itt olyan aki jövöre felvételizik kisképzőbe? Előkészítővel hogy áll?
Én valószínűleg fogok oda felvételizni. De nekem a grafika egy álom, lehetetlennek tartom, hogy oda kerüljek be. De azért majd azt is bejelölöm. :)
Előkészítőre nem jártam, jövőre meg már ugye késő, szóval arról lemaradtam. De azt írták, hogy így is lehet esélyem, szóval reménykedek. :)
14/l
"annyi grafikus van mint égen a csillag..arra jó h ne unatkozz.."
Te komolyan a Kisképzőbe jársz? És ilyeneket írsz?
Elárulom, mindenből annyi van, mint égen a csillag. Ha valaki tehetséges grafikus, hülyére keresi magát vele. Menj be szépen grafikára és kérdezd meg valamelyik tanár urat, hogy az unatkozáson kívül jó e még valamire ez a szak... és hogy hány Kisképzőben végzett grafikus helyezkedett el sikeresen.
Kedves kérdező, még bőven járhatsz előkészítőre, hisz a felvételi csak márciusban lesz. Ha szeretnél bejutni grafikára, akkor mindenképpen ajánlom, és ha van lehetőséged tanárt választani, olyat válassz, aki festőművész. Ők ugyanolyan jók, mint a szobrászok, de talán jobban fel tudnak készíteni a grafikus látásmódra, a grafikaszakosok rajztanárai is festők általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!