Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pécsi Babits Mihály Gyakorló...

Pécsi Babits Mihály Gyakorló Gimnázium. Vélemény? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
7.-es vagyok és szeretnék majd ebbe a suliba (Angol tagozat) jelentkezni. 7. év végén 4,8 volt az átlagom. Titeket hány ponttal vettek fel és akik bejutottak azok szerint milyen az iskola színvonala (közösség,tanítás,tanárok, nyelvtanulás(!) és mennyire nehéz ott tanulni? Köszi a válaszokat előre!

2013. júl. 3. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én oda jártam, 3 éve érettségiztem. Szerettem oda járni, ha most kéne választani valószínűleg ismét oda jelentkeznék. Ilyen átlaggal tutti felvesznek :)

2013. júl. 3. 09:36
 2/6 anonim válasza:
Én most voltam 7.-es, szintén angolra szeretnék menni.5-ös átlaggal zártam. A felvételítől félek nagyon -a matektól- és az esetleges angol szóbelitől. Megy a nyelv meg minden, csak ha több tanár előtt kellene beszélnem, és valamit rosszul mondanék -pl. igeidők- akkor rosszul érezném magamat.
2013. júl. 3. 21:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a válaszokat!!! Utolsó válaszoló: Én is pont ezektől rettegek, nekem is megy az angol meg minden de a szóbelitől nagyon félek.
2013. júl. 4. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most leszek 9.-es a Babitsban. Kitűnő voltam 8 évig és először én is az angol tagozatra akartam menni,de megijedtem ,hogy a szóbeli nem menne,meg ebben az osztályban nagyon erős az angol(ami persze nem baj) de nem akartam bukdácsolni vagy ilyesmi,úgyhogy ezért a humán osztályt választottam,alapból ilyen beállítottságú is vagyok meg zenélek is...egyébként engem az elsők közt vettek fel ;)

2013. júl. 5. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én is most leszek 9.-es a Babitsban.(Igaz én nem angolra megyek,hanem biofizikára.)Nekem az év végi átlagom 4,8,a félévim pedig 4,7 lett.Sajnos a központim nem lett valami fényes,mert nagyon izgultam.(Nem szabad izgulni,annál csak rosszabb lesz!)Szóbeliznem nem kellett,mert az előkészítős dolgozatokat jól megírtam.:)Volt osztálytársamat úgy vették fel,hogy 43 pontos központija volt,viszont jó volt a szóbelije.Sok sikert a felvételihez!:)
2013. aug. 27. 08:47
 6/6 anonim válasza:
Így kb 5 év után felvettek? :D ha igen, és még olvasod, milyen a suli? Én is oda szeretnék menni
2018. ápr. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!