Atalanta? Valaki megy idén oda? Vélemény?
Figyelt kérdés
Milyenek a tanárok? Diákok normálisak?
Valami rendes sulit keresek!
2013. júl. 3. 00:38
1/5 anonim válasza:
Atalantát nagyon ajánlom!! Nagyon perfekt! Nyugodtan menj oda! Én is oda mennék, ha még Pesten laknék :-))
2/5 A kérdező kommentje:
koszonom :) ugy hallottam gyenge valaki velemeny meg?
2013. júl. 3. 10:14
3/5 anonim válasza:
Én idén jártam oda. Szerintem nincs vele gond. Egy igényes, barátságos hely. Az engem tanító tanároktól ugyan nem voltam lenyűgözve, de alapvetően mind nagyon jó fej és segítőkész volt. Ez egy okj-s suli, szóval túl sokat szerintem ne várj tőle, mint ahogy egyik okj-stól sem.
Összességében a tapasztalataim alapján én merem ajánlani.
Milyen szakra akarsz menni?
4/5 anonim válasza:
Laza. Felnőttképzés, tehát végtelenül rugalmas, leszarnak a tanárok mindent kábé, csak a vizsgád meglegyen, meg befizesd a pénzt amit kell. Én ajánlom
5/5 anonim válasza:
hát én grafikusnak tanulni jártam oda de a színvonal egyenlő volt a nullával.semmit nem tanítottak a tanárok azt sem tudták mit kell tanítaniuk....volt olyan pl hogy bejött a tanár és megkérdezte tőlünk hogy na akkor most mit is kellene csinálnunk?elég dúrva volt....az egyik tanárról meg kiderült hogy még szakképesítése sincs.a vizsgán derült ki az is hogy mit kellett volna tanulnunk a két év alatt, helyette meg rajzolgattunk egész órán.semmi értelme nem volt a sulinak én személy szerint úgy éreztem hogy elpocsékoltam két évet az életemből.remélem hogy nektek jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!