Ha idén költségtérítéses gyógyszerészetire vesznek fel Pécsre, akkor attól még mehetek koleszba?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 09:51
11/21 anonim válasza:
miért, mennyi pontod van,ha szabad tudni?
12/21 A kérdező kommentje:
375
2013. jún. 30. 21:44
13/21 anonim válasza:
hát igen:/
tavaly 395 volt
én debrecenbe készülök, oda tavaly 398 volt,nekem 393 van,de ígyis félek:D
(viszont szerintem kicsit lentebb mennek a pontok)
azért szurkolok,hogy helyesen dönts :)
14/21 A kérdező kommentje:
Szegedet is megjelöltem államin, de ott sem hiszem h lemenne ennyire a ponthatár, bár talán egy picike esély van rá ha tényleg olyan rosszul sikerültek a kémiák. Nem tudom majd kiderül, mindenestre már nagyon kíváncsi vagyok a ponthatárokra.
2013. jún. 30. 21:56
15/21 anonim válasza:
Kolit nem kaphatsz szerintem. Èn is költséges gyógyszerész vagyok. Ha jó az átlagod egész sokat engednek a költségtérítésből.
16/21 anonim válasza:
Én is így voltam tavaly, beírtam a költséges gytk karokat is 2 helyen. Már kezdtem beletörődni, hogy vehetem fel a diákhitel 2-t amikor is elég pontom lett államira. :)
Bízom benne, hogy neked is összejön! De ha nem, akkor majd visszafizeted a fizetésedből, ahogy írtad.
De azt, hogy azt tanuld, ami valóban érdekel felbecsülhetetlen. :)
18/21 A kérdező kommentje:
Igen sikerült :-) olyan boldog vagyok :-)
2013. júl. 24. 22:09
19/21 anonim válasza:
Gratulálok. Nekem is sikerült. DE-GYTK.
20/21 anonim válasza:
Grat mindkettőtöknek!
Gondoltam rád kérdező ma este..meg is néztem a pécsi pontokat miattad. Örülök hogy nem kell az a több milla hitelt felvenned:))Azért így könnyebb az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!