Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen lesz az idei költségtér...

Milyen lesz az idei költségtérítéses ELTE ÁJK (jogász, nappali) ponthatár?

Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy a tavalyi ponthatár kb. hány pontot növekedhet? Tavaly 350 pont volt. Idén kevesebben jelentkeztek, viszont ugye teljesíti a 465 pontot az mehet az állami támogatott képzésre. Nekem most 380 pontom van. Az esetleg elég lehet?
2013. jún. 27. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem be fogsz jutni, de hát majd meglátjuk!

Esetleg (ha ez játszik) a Pázmányra mehetsz majd, oda mindenképpen be fogsz jutni.

2013. jún. 27. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Megjelöltem a Pázmányt, de oda nem igazán szeretnék menni. Mindenképpen az ELTE ÁJK-ra szeretnék bekerülni. :D
2013. jún. 27. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
380 ponttal nem neked valo, egy szenvedes lesz
2013. jún. 27. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem eltudom én is dönteni, hogy mi való nekem, és mi nem. Nem kérek felesleges válaszokat. Nem arra vonatkozóan tettem fel kérdést, hogy mi való nekem és mi nem, hanem arra, hogy mennyi lesz a ponthatár! Aki pedig nem tud értelmes választ adni, az mellőzze a válaszadást!
2013. jún. 28. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor egy nagyszerű ember vagy, azért kevesen szokták tudni ennyi idősen pontosan mi is kell nekik. De ne izgulj, valószínűleg elegendő lesz a pontod a bejutásra. Ettől független fenntartom a véleményem, kevés leszel oda. Nyilván át fogsz majd kecmeregni, talán nem csúszol első évben se róma 1-gyel, se majd kettővel, de azért a 380-asokra nem ez a jellemző. Nem olyan jó érzés ám lemaradni már az első évben egy évvel és/vagy az évfolyam hülyéjének lenni. De ki tudja, lehetsz egy üdítő kivétel. Nyilván nem ismerlek, szóval lehet a pontjaid nem tükrözik a képességeid, bár jellemzően szokták. Hogy egy ellenpéldát is mondjak és ne csak kötekedésnek tűnjön, van 470-500 tartományból is olyan, aki csak más önköltséges elől foglalja a helyet, tehát a legtöbben nem tudják mire vállalkoznak, bármilyen szakról is beszélünk.
2013. jún. 29. 14:15
 6/6 anonim válasza:

sziasztok!

én is oda jelentkeztem és szerintem magasabb lesz idén sokkal, még a költségtérítéses is, mivel a keretszámokat csökkentették és úgy tudom,hogy az elte ájk(jog) ~150emberrel kevesebbet vehet fel idén..:(

2013. júl. 3. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!