Minden tárgyból ötösre szóbeliztem ezért kaptam oklevelet. Gáz ezt bekeretezni, vagy nem szokták?
Személyes ízlés dolga, én nem kereteztetném be, de kiraknám jól látható helyre a szobámba, mert büszke lennék magamra. :)
Szerintem nyugodtan kereteztesd be, úgyis csak azok látják, akik a szobádban járnak, egyáltalán nem nagyképűség. :)
Hát én is kaptam anno oklevelet, mert minden érettségim 5-ös lett, és 6 tárgy közül 5-ből 90% feletti lett az eredmény. De nem jutott eszembe bekereteztetni meg kirakni...
De hát ha neked jólesik, akkor tedd ki.
Lehet, hogy ha sikerül summa cum laudéval lediplomáznom, azt azért kirakom én is...:D
"a diplomát is le lehet húzni, hogy még mindig nem a doktori"
Hát nekem spec. ha meg lesz a diplomám, akkor meg lesz a doktorim is. Persze tudom, hogy más a kettő, de akkor is.
Miért érettségiztél 7 tárgyból?
nyilván van olyan eset, hogy megkapod a doktori címet, dehát tudod jól, hogy nem arról beszéltem. :)
hát, ugye van a 4 alap tantárgy, és felvételimhez két másikat választottam egy helyett, plusz jól jött még egy nyelvvizsga a 2. nyelvből, ezért abból is mentem emeltezni, nem csak angolból. aztán így összejött a 7, bár ebből az egyik előrehozott volt 11. osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!