Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik debreceni gimibe menjek?

Melyik debreceni gimibe menjek?

Figyelt kérdés
Még csak majd most leszek 8-cadikos de már nagyon izgat hogy melyik gimnáziumba kéne megpróbálnom felvételizni inkább humán beálitottságú vagyok mint reál (utálom a matekot :D) de fogalmam sincs hogy mi akarok lenni .Kérem adjatok tippeket.

2013. jún. 28. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Milyen tanuló vagy? Kitűnő, jeles, vagy erős 4-es?
2013. jún. 28. 21:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Most 7-dik végén 4.2 lettem :( de szinte semmi tanulással a 8-cadikot nagyon megakarom húzni
2013. jún. 29. 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de a felvételit hogy írod meg az is számít, sőt inkább az lesz a döntő.

Melyik suli szimpi?

A sulikról pár szó:

A legjobb a Fazekas (nagyon jó a képzés, van humán szak, normális nagyon a társaság, de ide a legnehezebb bejutni,kevés osztály indul, kitűnővel lehet és nagyon jó felvételivel)

A TÁG és Kossuth: itt sok a sznob, orvosok, ügyvédek beképzelt gyerekei (tisztelet a kivételeknek!!!!)aztán még rosszabbak a protekciósok...akik anélkül be se jutottak volna.

A Csokonaiba állítólag jó a társaság, de a tanárok nagyon szigorúak, sokan mondják Debrecenben azt, hogy ebben a suliban kell a legtöbbet tanulni.

Medgyessy: nagyon jó a társaság, nem a legerősebb suli, de a nyelvi tagozat erős.

Dienes: nagyon gyenge lett, 2-es. 3-as tanulók jutnak be. Ezt ne írd be szerintem.

Brassai: szintén gáz

Ady: sokan dicsérik, de találkoztam olyannal aki megbánta hogy odament. Erről nem hallottam sokmindent.

A Dóczyról és a Refiről szintén nem tudok nyilatkozni, nem járnak oda ismerőseim.

2013. jún. 29. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Na igen, a két bennfentes suli --- Kossuth/Tág ide semmi kép . A Csokonai és a Medggyesi szabadidő központ. A Refi az viszont Jó, igaz sokat kell tanulni, de ez a cél. Tökéletesen felkészitenek, nem csak tanulásilag, de az életre is !
2013. jún. 30. 12:52
 5/14 anonim válasza:

Tévedés ne essék

En kisrefis voltam, most végeztem tágban a 9et jövőre 10es leszek

Tudom tapasztalatból hogy a nagyrefi doczy es társai egy rakás szar mar elnézést, csomó osztálytársam oda ment es mondjak hogy egy semmi szó szerint

A tágrol személy szerint annyit, hogy en nagyon szeretem, jo közösség, tény hogy vannak sznobok es protekciosok, (azt mondjak az első kategóriába tartozok) de ez nem jelenti azt hogy szar lenne a suli

Kemény, tanulni kell mint a kossuthban

A két suli hasonló bár a "Kossuth meg a tag utalja egymást"

Elvileg

En csak ajánlani tudom a tagot en nagyon szeretem:)

2013. júl. 5. 02:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Már bocs, de a TÁG tényleg 1 nagy rakás semmi. Nem a közösségre kell hajtani, hanem a tanulásra !!

A Refi-ben viszont mindenki egy nagy családnak számít.

És igen is többet kell tanulni, amit meg is követelnek !

2013. júl. 5. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha kisrefis voltál és olyan szar mint ahogy írod : akkor mi a büdös francba vettek fel a Tóth-ba ?

Ne hazudtold már meg magad .

2013. júl. 5. 22:21
 8/14 anonim válasza:

5. vagyok

igen kisrefis voltam és ez debrecen egyik legjobb általános iskolája! de a dóczy meg a nagyrefi egy semmi, szar. csomó ismerősom félévkor vagy év végén elment másik suliba

ha valakinek akkor nekem elhiheted hogy nem valami jó.

2013. júl. 7. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez tényleg attól függ, hogy mik a céljaid és milyenek a képességeid. Nem könnyű döntés, az biztos. Én már egyetemre járok, és úgy látom, hogy akik TÁG-ból, Kossuthból, Fazekasból jöttek, azok vették legkönnyebben az akadályokat. (Debreceni sulik közül.) Én sajnos refibe jártam. NA AZT VERD KI A FEJEDBŐL! Egy vagyont költöttem különtanárra, hogy egyáltalán bejussak. Persze a koliból csak külön engedéllyel engedtek el, azt se sokszor egy héten. Az egy dolog, hogy az oktatás olyan amilyen, de ha külön képeznéd magad, akkor nem engedik!! Hát normálisak szerinted? A sportra ugyanez vonatkozik. Meg egyáltalán, ahogy minden joguktól megfosztják a diákokat, az egyszerűen undorító.
2014. febr. 1. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja, igen, amivel a refi mellett érvelnek, hogy milyen jó és családias a társaság. Na most tedd fel magadnak a kérdést: Máshol nem lesznek barátaid? Az egyetemi felvételin, vagy egy állásinterjún számítani fog valamit is? Vagy inkább az fog számítani, hogy mennyi tudással rendelkezel?

Szóval a refit nagyon messze kerülje el mindenki aki jót akar magának.

2014. febr. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!