Van itt olyan, aki a debreceni Medgyessy gimibe jár?
Sok ismerősöm jár oda.
Nagyon alacsony pontszámú központival be lehet jutni.Az az igazság,hogy átlagon aluli suli...
Bár a tánctagozat jó!
Én 2011-ben írtam a központit.Akkor nehéz volt a matek,ezért alacsonyabb lett sok embernek,és a Megyóba 50 körüli ponttal,viszonylag normális jegyekkel/szóbelivel be lehetett kerülni.
(az akkori átlag a TÁG-ban központit ÍRT diákoknak 66 pont volt.)
Bocsi,hülyeséget írtam.Tehát 2010-ben írtam a központit.A Megyóba is jelentkeztem,hogy bebiztosítsam magam.Ahhoz képest,hogy lepontoztak....Most a TÁG-ba járok.
Sok sikert neked,és szívesen.
2010-es pontokat írtál..50 körül be lehetett kerülni a Megyóba, akkor nem annyira volt alacsony ha a TÁG-ba 66-tal is bekerültek.
Na én kíváncsi vagyok a 2011-es pontokra. Amikor nem szívták meg a diákok a matekkal. Írjatok!
Kedves 7. kommentelő!Az 5. kommentben elismertem,hogy rossz évet írtam.
Az értelmező olvasás úgy lászik,nem erősséged.
Azt írtam,hogy azok a diákok,akik a TÁG-ban írták a központit,66 pontos átlagot értek el.Nyilván nem érted ezt sem,ezért neked leegyszerűsítem:
Aki egy bizonyos középsuliban ír központit,nem azt jelenti,hogy elsőnek oda jelentkezett/megjelölte.Van olyan ismerősöm,aki a TÁG-ban írta,de be se jelölte,mert tudta,hogy nincs esélye.És,hogy miért így tette?Mert előbb kellett leadni ezt a jelentkezést,és utólag visszagondolva jött rá,hogy hülyeség.
Bocsesz de én tényleg azt hittem hogy ott írják a központit ahová szeretnének menni, vagyis amit első helyen megjelölnek.
Mondjuk amelyik gimi szóba se jönne nálam ott bizti nem írnám meg.
Egyébként meg, javítás szempontjából nem ajánlatos gyengébb suliba megírni? Vagy ennek semmi jelentősége?
Mondta nekem valaki hogy aki a Kossuth-ba vagy a TÁg-ba akar menni annak ott is kéne megírnia nem egy gyengébb suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!