Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvételin felsőfokú oklevél?

Felvételin felsőfokú oklevél?

Figyelt kérdés
Most vagyok/voltam elsőéves az egyik egyetemen, de most jelentkeztem megint orvosikra és a dokumentumoknál nekem van olyan, hogy töltsek fel felsőfokú oklevelet. De hogy töltsek fel, ha el se végeztem ezt az egyetemet, mert csak egy évet voltam itt? Másnak is van ilyen? Valaki tudna segíteni mi a teendő?

2013. jún. 27. 13:32
 1/4 anonim válasza:
Gondolom mesterképzésre jelentkeztél, vagy az a szak amire menni akarsz valamilyen előképzettséget igényel.
2013. jún. 27. 13:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Most Elte kémián vagyok és beadtam a jelentkezésemet megint az orvosikra, ott meg nekik nem kell nekik semmiféle hasonló előképzettség.
2013. jún. 27. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Most már tudom nem vagyok egyedül. Esetleg megtudtál róla valamit?
2013. júl. 3. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, de amúgy is az egyéb dokumentumokba van és nem feltétlenül szükséges a felvételihez talán, de ha nem is végeztem ott az egyetemen, mert csak első éves voltam akkor nem tudom mi a francot lehetne feltölteni mert nem végeztem el a 3 éves alapképzést.
2013. júl. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!