Ti nem vagytok elfogultak az egyetemmel kapcsolatban, ahová jártok?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy normális-e, de én nagyon büszke vagyok arra hogy a ... egyetem hallgatója lehettem/vagyok, és mindig reklámozom ha vki felsőoktatási intézmény választással kapcsolatban kérdez.2013. jún. 26. 18:40
1/11 anonim válasza:
De:) Bár azért megpróbálok viszonylag objektív maradni, és azért a hátrányait is elmondani, ha vki kérdezi. De nekem is inkább a pozitív dolgok jutnak eszembe, és azokat szeretem reklámozni:D
3/11 A kérdező kommentje:
a ... helyén a DE OEC (Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum)akart lenni
2013. jún. 26. 19:14
4/11 anonim válasza:
Az jó egyetem. Büszke is lehetsz rá. Én SZTE-re jártam. És én is büszke vagyok rá.
5/11 A kérdező kommentje:
#4/4-es, szintén orvosnak tanulsz/tanultál?
2013. jún. 26. 19:26
6/11 anonim válasza:
Én utálom, mint a sz*rt.
Magát az egyetemet nem. Az öt karból három jó. Kettő neves, 150 éves vagy régebbi főiskolák utódjai, a harmadik kemény (bár nem tudom, amellett jó-e, de legalább követelmény van).
A maradék kettő sz*r, sajnos az egyikre járok közülük.
7/11 anonim válasza:
Utolsó: miért, hova jársz?
Egyébként meg a magyar orvosi egyetemek közül sztem egyiknek sem kell szégyenkeznie. Én is orvosis vagyok, csak SZTE-s:)
8/11 anonim válasza:
Szerintem ezzel valahol mindenki így van, még akkor is, ha valójában annyira nem is kedveli azt az intézményt, ahova jár :) én még a középsulimmal voltam úgy, hogy baromira utáltam, mai napig szidom, hogy mennyire gáz és sznob az egész társaság, de mikor valaki más szidja, aki nem is odajárt, akkor azért fel megy bennem a pumpa, hogy hogy merészeli kigúnyolni, csak nekem van jogom negatív kritikával illetni :D egyetemre még nem járok, remélem szeptembertől igen, viszont nálam csak egy intézmény jöhetett szóba és mindig személyes sértésnek veszem, ha látom, hogy valaki szidja (PTE).
9/11 anonim válasza:
OE egyik karára járok és azt utálom.
10/11 anonim válasza:
utolsó: melyik karokra gondolsz? (amiket említettél) mert OE mérnök infora készülök... mi a véleményed róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!