Iskolát váltanék évközben. Ahova mennék, nem biztos hogy felvesznek, túl sokan vannak. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tatabányán járok a Fellner iskolába.Nagyon nem vagyok vele megelégedve,a diákok elveszik másoktol a tanulási lehetőséget. Érettségi nincs itt,csk szakok. Viszont én a Mikes sulit próbálnám,ahol van értettségi és szakok is. De túl sokan vannak ott. az előző suliba is csak szért kerültem be,mert máshol nem volt hely,hirtelen költözés miatt jöttem ide. 10.es vagyok. Hogyan lehetne megoldani,hogy akárha különbözeti vizsgával,de felvegyenek a másik helyre? 3-4es átlagom van,de ez javul.2009. okt. 14. 08:53
1/2 anonim válasza:
Nem kötelesek átvenni, kitűnővel sem.
Először tájékozódj az iskolánál, hogy van-e valami lehetőséged.
2/2 anonim válasza:
Figyelj, ismerem a Mikes igazgatónőjét, sztem ha oda mész hozzá személyesen, és tök emberien, normálisan megbeszéled vele, hogy szeretnél átmenni, tuti át fog venni ... volt már ilyesmire példa nem is egyszer.
Sok sikert! De komolyan ne csak levelezgessetek, MENJ ODA HOZZÁ ÉS BESZÉLJ VELE!! Díjazza nagyon, ha valaki beszél vele !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!