Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem ELTE-IK proginfóra?

Van esélyem ELTE-IK proginfóra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Idén legkevesebb 316 pontom lesz,tavaly proginfóra 302/320 volt a határ. Van esélyem bekerülni? Mennyi? nem lesz határ emelés ? Köszi előre is
2013. jún. 25. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem siman felvesznek, annyit csak nem megy fel a pontszam .(felteve, hogy allamira mesz)
2013. jún. 27. 14:09
 2/2 anonim válasza:
Felvettek, nos én 1,5 évet töltöttem ott proginfón, hát az nem emberi amilyen szivatás megy ott sajnos. A tantárgyi háló egyenlő egy nagy kupac barna ürülékkel. A felsőbbévekes nagyképűek(bár nem tudom mire) és a matek az brutális, de a programozás is ha nem tanultál középiskolába. Szóval sok sikert, de semmi jóra ne számíts mert nagyon kemény dió lesz. Ha jól tudom az 550 emberből akit felvesznek 40 ismétlem 40 végzi el azt a szakot.
2013. júl. 25. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!