Miért van ez az érettségikkel?
Peches nap, ezer oka lehet.
Szerintem amugy is hülyeség egy napra (relative) feltenni a jövőd. 12 évig tanulsz, de ha aznap nem rosszul vagy pl, már ronthatsz... hülyeség. Mondom ezt egy 99% és egy 100%os érettségivel. Amugy a középszint tiszta logika, én speciel 12 év alatt egyszer sem tanultam matekot, azt se tudom mi a szinusz a coszinusz meg a tangens, mégis 99% lett (egy hiba az számologép hiba.)
Túlzásnak érzem 99%-os középmatekkal, hogy semmit nem tanultál, és gőzöd sincs mi az a szinus, koszinusz. Ha nem tudnád minden érettségiben van olyan feladat. Tehát itt bukott meg a nagyzolás.:)
Egyébként lehet, hogy puskázott sokat. Vagy a tanárok voltak szigorúak érettségin náluk.
Nálunk is van ilyen, angol emelt érettségire én elolvastam egyszer a kifejezéseket amiket kaptunk kinyomtatva egyik tanártól, barátnőim halálra készülték magukat, nekem 86%, nekik 60% körül. A matek is 2%-kal jobb lett nekem, aki 12 évig lusta voltam, csak 1 évre kaptam össze magam a végén :D Ezt nem tudom, hogy csináltam, de az angolhoz egyszerűen nekem van érzékem, barátnőim meg inkább magolósak, ami egy idegen nyelvnél nem annyira jó, ehhez nyelvérzék kell.
Amúgy tényleg rossz ilyen szempontból az érettségi, egyik osztálytársam nagyon szorgalmas tanuló, a választott tárgy írásbelijének a napján lázas volt, hányt, minden baja volt, el is rontotta, pedig nagyon készült rá :(
Első lennék.
Érezd túlzásnak, akkor is igaz. Magamat névtelenbe fölösleges lenne dícsérni, de még névvel is. Az, hogy nem tudom a szögfüggvényeket, nem jelenti, hogy egy függvénytáblázatban nem nézhetem meg, igaz? Hisz ugye az megengedett középszinten. Amit mondtam, azzal arra igyekeztem rámutatni, hogy a matematika sokkal inkább méri a logikát középszinten, mint a tényleges tudást. Persze ehhez az eredményhez hozzátartozik, hogy régebben több matekversenyen indultam, és soha nem aludtam az órákon.
ui: ha nem hiszed, irj privátot, csatolok képet az érettségi bizonyitványról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!