Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz egy villamosmér...

Mennyire nehéz egy villamosmérnöki kar egy erősebb elektronikai, elektr technikumhoz képest?

Figyelt kérdés

Most végeztem elektronikai technikusként, mennyire nehéz egy villamosmérnöki kar ehhez képest? (BME-t be ne nyomja nekem valaki mert ignorálni fogom, megvan arról az egyetemről a véleményem.) Kandó és társai érdekelnének.

Tervezem hoyg technikusi szinten egy erősáramú esetleg egy automatikai technikusi képzést elvégzek.

2013. jún. 22. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokkal nehezebb a Kandó. Elektrotechnikai szakközépet négyes ötössel kijárók hullanak ki.
2013. jún. 23. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem mi bajod a BME-vel? Vagy csak a villanykarral? Nyugi, csak erdeklodom.
2013. jún. 23. 01:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Gépész kart hagyuk, szomszédom esztergálást tanít ott de esztergálni nem tud, villanykaron meg egy ismerősöm van, de analóg szekció ismeretlen számára...

Meg maga az a sznobság, hogy én bezzeg a műegyetemre járok... másik szomszéd jut eszembe 8 év alatt végezte el a gépészmérnöki kart, röhely amit hallotam rólla. Be kéne tiltani azt az iskolát komolyan mondom, munkáltatónak meg az lenne az első a helyemben, hogy BME-s tanulót nem alkalmaznék. Elnézést ha sértek ezzel valakit de ez durva már ami megy ott, azt még hagyjuk hogy 70%ban latinul megy az előadás, sok latin szót tudok, meg műszakilag is otthon vagyok, de amennyi előadást megnéztem, elejétől a végéig(interneten) elég durván egybe van darálva egy bő adag témakör latinul leadv. Aláírom, hogy nem egy haladzsa szöveget nyomjon le a műszaki ember hanem szép kerek mondatokat de hogy már csak a kötőszók a magyar szavak benne az már kicsit durva. Azon meg nem lepődöm meg, hogy bő a tananyag, de az már megint durva, hogy gyakorlati képzés alig van a BME-n, forrasztani nem tud aki kijön onnan....

2013. jún. 23. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván technikuma válogatja, hol milyen alapokat adnak. Ismerősöm a hatvanas években járt a BME-n vegyészkarra, azt meséli, hogy a vegyésztechnikusok az első két évben szinte semmit nem tanultak. De a mai technikumok nem ugyanazok, mint akkoriban, vagy legalábbis nem mind.
2013. jún. 23. 07:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Elég erős technikumba jártam, igaz gyakorlatot elég könnyű volt teljesíteni de már elektronikából a 4-5 tranzisztoros erősítő/8085ös processzor ott volt.(elnézést a helyesírási hibákért)
2013. jún. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!