Mennyire nehéz egy villamosmérnöki kar egy erősebb elektronikai, elektr technikumhoz képest?
Most végeztem elektronikai technikusként, mennyire nehéz egy villamosmérnöki kar ehhez képest? (BME-t be ne nyomja nekem valaki mert ignorálni fogom, megvan arról az egyetemről a véleményem.) Kandó és társai érdekelnének.
Tervezem hoyg technikusi szinten egy erősáramú esetleg egy automatikai technikusi képzést elvégzek.
Gépész kart hagyuk, szomszédom esztergálást tanít ott de esztergálni nem tud, villanykaron meg egy ismerősöm van, de analóg szekció ismeretlen számára...
Meg maga az a sznobság, hogy én bezzeg a műegyetemre járok... másik szomszéd jut eszembe 8 év alatt végezte el a gépészmérnöki kart, röhely amit hallotam rólla. Be kéne tiltani azt az iskolát komolyan mondom, munkáltatónak meg az lenne az első a helyemben, hogy BME-s tanulót nem alkalmaznék. Elnézést ha sértek ezzel valakit de ez durva már ami megy ott, azt még hagyjuk hogy 70%ban latinul megy az előadás, sok latin szót tudok, meg műszakilag is otthon vagyok, de amennyi előadást megnéztem, elejétől a végéig(interneten) elég durván egybe van darálva egy bő adag témakör latinul leadv. Aláírom, hogy nem egy haladzsa szöveget nyomjon le a műszaki ember hanem szép kerek mondatokat de hogy már csak a kötőszók a magyar szavak benne az már kicsit durva. Azon meg nem lepődöm meg, hogy bő a tananyag, de az már megint durva, hogy gyakorlati képzés alig van a BME-n, forrasztani nem tud aki kijön onnan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!