Középszintű matek szóbelin mire lehet számítani?
Figyelt kérdés
mennyire vészes?
Van számológép,függvény táblázat?
2013. jún. 22. 22:23
1/3 anonim válasza:
Számológépet, függvénytáblázatot lehet használni és vigyél magaddal vonalzót, körzőt, mert én nem vittem és volt szerkesztéses feladat. Egyébként ne gondolj semmi vészesre, 3 elméleti és 3 gyakorlati feladat van, minden kiírható a függvénytáblázatból és segíteni is fognak, hidd el. Itt már senkinek sem érdeke, hogy megbukj, nekik is eléggé kellemetlen.
2/3 anonim válasza:
Ja nekem ilyen feladataim voltak: háromszögbe beírt kör szerkesztése, gyökvonás azonosságai, halmaz, exponenciális egyenlet, prímtényezős bontás és nem jut eszembe a 6. feladatom.. :D
3/3 anonim válasza:
Két osztálytársam ment szóbelire, semmit nem tanultak rá és ők is átmentek. Akkor nem lehet vészes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!