Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pszichológia és orvostudományt...

Pszichológia és orvostudományt szeretnék tanulni. Szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy mégis milyen iskolákat javasoltok és miből kéne érettségizni. Gondolom biológia, az rendben is van. Szóval?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Ne haragudj, de én legalább korrekt választ adtam a kérdésre. Ha egyszer nem kötelező két emelt szint, akkor miért írják azt? Ha pedig be lehet jutni nyelvvizsgával is, akkor miért ne használhatná ki? Az egyetem első évében úgyis meg kell tanulnia azt, ami középsuliban kimaradt...

Elnézést h ingerülten válaszoltam, csak kicsit idegesítő mikor korrektül válaszolok vmire, és vki kijavít.

Jah és még vmi: az alapokat meg tudja tanulni az egyetemen kémiából és bioszból is (sőt meg is kell), de nyelvre lehet már nem lesz ideje, és a diploma feltétele egy középfokú nyelvvizsga.

2009. okt. 19. 18:24
 12/12 anonim válasza:
48%

Nemhiszem, hogy az a valaszado, akit most eppen les*ggfejeztel barmilyen szinten is kepes befolyasolni a magyar felveteli rendszert, szoval nem ertem miert ot szidod. Ez a szabaly. Hogyha valaki azert kerulne be orvosira, mert szep belyeggyujtemenye van, es a szabalyzas ezt elonyben reszesitene, akkor sem az lenne a hibas, akie a gyujtemeny, hanem aki ezt a szabalyt kitalalta.

Masreszt nem gondolom, hogy peldaul te, mint harmadeves orvostanhallgato, az altalanos iskolai tanulmanyaid miatt valsz majd jo orvossa, vagy eppen sarlatanna.

Egy dolog derul ki szamomra rolad a valaszod alapjan, megpedig, hogy egy embert egy 3 soros post alapjan hazugnak es se*gfejnek nevezel. Ez alapjan nehezen tudom elkepzelni rolad, hogy jo orvos leszel, ha mindenkit mar a koszones alkalmaval megitelsz, mert praktizalasod soran jo esely van ra, hogy nem csak jolszitualt, kulturalt emberekkel kell majd foglalkoznod. Oket is egybol leirod majd?

- egy boldog kutyatulajdonos -

2009. okt. 19. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!