Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol emelt szintű érettségi...

Angol emelt szintű érettségi beszámítása?

Figyelt kérdés
Meglett az angol emelt szintű érettségim 71%(=C típusú nyelvvizsgának felel meg). Korábban már megcsináltam angolból a középszintűt is, az 90%-os lett. Melyiket érdemesebb "kérni" az érettségi bizonyítványba? Mennyi plusz pont jár az emelt érettségiért? Esetleg nyelvvizsga plusz pontot kapok? Már próbáltam az interneten olvasgatni, de eléggé eltérően írnak, hátha Ti jártasak vagytok ebben, és tudtok segíteni. Előre is nagyon szépen köszönöm!
2013. jún. 17. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
felvin írd be a kalkulátorba. Egyébként honnan vetted hogy kérni kell bármit is? Feltöltöd minden eredményedet a felületre aztán ott szépen kiválogatják hogyan jössz ki jobban. Abba abszolút semmi beleszólásod nincsen már.
2013. jún. 17. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
#1: nalunk is mindenki eldonthette, hogy melyik keruljon bele az erettsegi bizonyitvanyba, es szerintem a pontszamitas is az erettsegi biz. szerint tortenik. Emelt erettsegiert 50pont jar, es nem kapsz kulon pontot a nyelvvizsgaert. Egyebkent nyelvvizsgaert 28pont jar (kettoert meg 40). Szerintem is eloszor szamold at melyikkel jarsz jobban, es ugy donts.
2013. jún. 17. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha már emeltből elmentél szóbelizni, akkor automatikusan azt fogják beírni neked a bizonyítványodba. Ha megszakítottad volna, tehát nem mész el szóbelizni, akkor természetesen a közép 90%-ot kapod. Az emeltért 45%-tól megkapod az 50 pontot. Nyelvvizsgapontot nem fogsz kapni, csak az emelt 50-et. Itt is azt nézik, hogy melyik a több, mind2-ért nem kapod meg. Ha van másból nyelvvizsgád, akkor kapsz 28 vagy 40-et. :)
2013. jún. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!