Ugye azt tudom h az emelt angolom mellé kapok egy középszintű nyelvvizsgát, de nekem már megvan a sima középszintű angol érettségim. Én a középszintűt akarom választani mert azzal jobban járnék (valószínűleg), de akkor is megkapom a papíromat arról h van egy közép nyelvvizsgám?
(Az emeltem max 78%-os lehet a közepem pedig 94%-os, ti hogy döntenétek?)
Sztem ha elmész (elmentél) az emeltre és jó lett,akkor jár a nyelvvizsga (De jobb, ha megkérdezed a tanárod)
2013. jún. 16. 20:54
2/8 anonim válasza:
Vagy úgy érted, hogy nem lehet egyszerre megkapni(beírni az éretts. bizibe), hogy adott tantárgyból van emelt meg középf. vizsgád is?- Én tényleg a tanáromtól kérdezném meg, hogy van ez. Neki tudnia kell
2013. jún. 16. 20:56
3/8 anonim válasza:
Nyilván annak a vizsgának a pontjait számíttatod be,
amelyik jobb lett-
De attól függetlenül miért nem kaphatnád meg a beírást, miszerint az emeleten elérted a kf. ny.vizsgához szükséges szintet
2013. jún. 16. 20:58
4/8 anonim válasza:
Be tudod számíttatni a közepet és az emeltért járó nyelvvizsgát 28 pontért.
2013. jún. 17. 10:03
5/8 anonim válasza:
Az emeltedet fogják beszámolni, mert az a legmagasabb, amit tettél abból a tantárgyból. Ha megszakítottad volna, mert úgy láttad, hogy rossz lett, akkor a közepedet írták volna be. Nem tudod választani a közepedet. Max. jövőre újra mehetsz emeltből, és javíthatsz. Duplázással jobban jársz emelten am. is. Kapsz 206 pontot (78*2+50) az emeltért, a közepért meg csak 188-at (94*2).
2013. jún. 17. 13:30
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Arra jutottam h az emeltet fogom választani mert semmi értelme nem volt megcsinálnom ha nem azt választom.
Utolsónak pedig: ha megkapnám a +28 pontot a nyelvvizsgára akkor jobban járok közepemmel (188+25=216) És de választhatom bármelyiket. Szerdán kell megmondanom melyiket szeretném.
2013. jún. 17. 17:36
7/8 anonim válasza:
Ha a középszintű érettségidet számítják be, akkor úgy veszik,hogy nem is tettél emelt szintűt, tehát nyelvvizsgát sem kaphatsz szerintem.
2013. jún. 17. 18:20
8/8 anonim válasza:
Ha a közepet választod, akkor már elúszik a nyelvvizsgád. :) Meg am. is egy nyelvből csak 1x kaphatsz pontot.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!