Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kísérleti fizika. ELTE vagy SZTE?

Kísérleti fizika. ELTE vagy SZTE?

Figyelt kérdés
A kísérleti fizika oktatás az SZTE-n vagy az ELTE-n színvonalasabb? Hol könnyebb bent maradni?

2013. jún. 15. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:

hát az szte-ről tudok nyilatkozni

hilbert egy igazságtalan nyanya, a lányokat rühelli

az első vizsgán kb 10 oldalt teleírtam neki, és úgy meghúzott, mint a pinty

szeret szívózni...

eltét nem tudom

2013. jún. 15. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

10 oldalt teleírtál neki XD

A fizikusok szeretik a tömörséget.

2013. jún. 15. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az ELTE sokkal jobb. Azt tudom, hogy nagyon nehez, kb 80 szazalek kiesik az elso ket evben, de utana nagyon komoly elonyod lesz a tobbi egyetemmel szemben. Voltam a KLTE-n de az meg sem kozeliti az ELTE-t. Az ELTE-n a matematika kicsit komolyabb, nem csak elmeletben kell tudni, hanem rogton elesben hasznalni is (sot, a matek csak az elso 3 felev utan eri utol a mas targyaknal mar alkalmazott szintet)

Az elozo hozzaszolonak csak annyit, nem eleg bemagolni a fizikat, erteni kell. Ha megbuktatott, akkor valami szamara fontos kerdesre nem tudott valaszolni, szerintem olyan kerdesre, amire a valasz abban a bizonyos 10 oldalban benne volt. Nalunk is volt ilyen, mig en ket,harom oldalnal nem irtam tobbet, mert azt mondtam, ha erdekli a levezetes, akkor megcsinalom elotte.(Persze abban a ket oldalban csak levezetesek voltak, de nem az osszes) Ha latta hogy konnyen megy, akkor nem kerdez errol tobbet. Azt meg minek leirni, amit el kell tudni mondani fejbol? Persze tanara valogatja, elotte a felsobbevesektol meg kell erdeklodni mire kell figyelni az adott oktatonal, nagyon sokat segit! Pl. amikor Elmeleti mechanikabol vizsgaztam, eleg volt a feltett, rafinalt kerdeseire valaszolni, meg sem nagyon nezte a lapot amit irtam. (O irta a konyveket!) Amugy kitartast, mert csak az elso ket ev a nehez, utana megy rutinbol szinte.

2013. jún. 16. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

biztos azért buktatott meg 100 emberből 96ot (és nem, ez nem túlzás) első vizsgán, mert mi vagyunk a hülyék..

én nem szoktam a tanárt hibáztatni, de amit ez a nő művel az már minden határon túlmegy

2013. jún. 16. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Hat 100 bol 96 bukta nem rossz, de nem egyedi. Sok embert felvesznek, ki kell rostalniuk rengeteg embert, ezert neha tul szigoruak. Emlekeim szerint ELTE elektronika 1-nel kb ennyien buktak, nem elsore, hanem harmadikra is. A szep az volt, hogy csak egyszer lehetett egy targybol keresztfelevezni, ha nem sikerult akkor sem akkor sajnos kirugtak. Ez van, ezen at kell esni, utana jobb lesz, valamint ha Te benne leszel a maradek 4%-ban, akkor elmondhatod magadrol, hogy tenyleg oda valo vagy. Mi 30 an indultunk neki (ket evvfolyam olvadt ossze) es 3-an vegeztunk. A Fizikusoknal is hasonlo az arany.

Kitartast!

2013. jún. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!