Véleményetek, tapasztalatotok a Tattooin tetováló iskoláról?
Figyelt kérdés
milyen a képzés,a tanárok,a légkör..2013. jún. 14. 16:36
1/5 SzilKa válasza:
Hát én csak a facebook-os képeiket láttam, de abból az jött le, hogy a tanárok nem éppen a szakma legjobbjai közül kerültek ki...
És az összes komolyabb tetováló ismerősöm úgy gondolja, hogy ez az iskola egy felesleges pénzkidobás olyan alapismeretek elsajátítására, amit magad is össze tudsz szedni az internetről (fórumokról, videókról).
Ha van felesleges pénzed, akkor végezd el, de attól még nem leszel tetováló, csak utána, amikor elkezdesz kitartóan kitetoválni minden ismerősödre és folyamatosan fejleszted magad... Persze nem árt, ha van rajzos előképzettséged és jó a térlátásod is például.
Egy tetováló
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólást,az az igazság,hogy szeretnék elkezdeni tetoválni. grafikát tanultam de ezen kívül a nulláról kezdeném. csak fogalmam sincs,hogyan kezdjek neki. esetleg kézi rajzos portfólióval menjek be xy szalonba és próbálkozzak hátha felvesznek valahol gyakornoknak? örülnék ha megtudnál dobni pár hasznos tanáccsal vagy véleménnyel.
2013. jún. 14. 19:22
3/5 SzilKa válasza:
A legjobb az lenne, igen, ha fognád az összes rajzodat és elkezdenél házalni a tetoválószalonoknál. Ehhez némi kitartás szükségeltetik, mert a legtöbb helyen szőba se állnak veled... Ráadásul a rajzaiddal is ki kell tűnnöd az átlagból, mert rengetegen szeretnének tetoválni tanulni, nagyon sok a jelentkező...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl biztató :/ és ennek ez az egy módja van? Vagy ismerős vagy házalás... Te h kerültél ebbe bele ha megkerdezhetem?
2013. jún. 15. 09:06
5/5 anonim válasza:
Szerintem sokan vannak akik mai tetoválók, és anno maguktól segítség nélkül kezdték el, mivel az országban nem túl régóta vannak szalonok, szóval csak maguktól tudták tanulni, én is így csinálom, egyszerű mintákkal.. vagy max magadon, ismerősökön, akik bevállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!