Turbó Autósiskola? Milyen tapasztalatotok van az iskoláról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 18:57
1/4 anonim válasza:
Én náluk csináltam veszprémben. Nem olcsó a B-s kategória összesen 154.000FT volt bukás és kenés nélkül. De legalább megtanítanak vezetni és jó autók vannak.
2/4 anonim válasza:
én egy másikba jártam de 172000 Ft ba került a b-s jogsi, bukás nélkül, kenés nélkül .
3/4 A kérdező kommentje:
konkrétan milyen megyében ?
2011. máj. 20. 22:01
4/4 anonim válasza:
Nógrád megye, Balassagyarmat, am hirdetnek a környéken olcsóbbat is, de azokba nincs benne pl vizsgadíj, vagy vezetési órák, vagy elsősegély.. így néha becsapósak az árak.(sok autóból lehetett választani,új renault clio, toyota auris, toyota corolla,suzuki ignis..stb) Nah mind egy , 1 szer kell megcsinálni és jó lesz egy életen át :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!