Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek idén lesz drasztik...

Szerintetek idén lesz drasztikus ( 50 pont ) ponthatár-emelkedés?

Figyelt kérdés
Nekem a drasztikus emelkedés 50 pontot jelentene ... tavaly corvinuson biomérnöki 347 pont volt... nekem idén 396 pontom fix, de még lehet 410 is ... vélemény ?

2013. jún. 14. 15:57
 1/5 anonim válasza:
Nem tudom de ha ott emelnék ahova én akarok menni már bőven túlmenne az 500-on... :D
2013. jún. 14. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog! Ennyit egyik irányba se fog mozdulni.
2013. jún. 14. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem emelik vagy csökkentik a ponthatárt... A jelentkezőktől függ minden, az érettségi és tanulmányi eredményektől.

Ezért is feleslegesek ezek a tippelgetések.

2013. jún. 14. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Jo, persze, tudom, hogy ezek alapjan alakul a ponthatar, ezzel tisztaban vagyok, de 50 pont azert irracionalis, nem ?
2013. jún. 15. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyre inkább lustábbak az emberek, én pár pontos mínuszban reménykedem. ELTE proginfóra akarok menni, az eddigi legmagasabb ponthatár felett vagyok 28 ponttal, de ha idén jók lettek az érettségik, jobbak mint az enyém, akkor tömeggyilok lesz :D
2013. jún. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!