Levelező gimnázium előnyei hátrányai?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 11:49
1/1 anonim válasza:
Tanítok egy lányt, aki ilyenbe jár. Nem tudom, hogy az ő hibája-e, mert lusta, vagy nem jár be, de nagyon nagyon kevés dolgot tud. Tehát ezt értsd úgy, hogy matekból fél évig a másodfokú egyenleteket vették, aztán még fél évig a sin-cos tételt. Ennek ellenére még így sem érti az iskolai magyarázat mellett, és még rám is szükség van, hogy külön elmondjam neki. Persze az biztos, hogy nem egy észlény a lány, de azért vannak kétségeim az oktatás minőségét illetően. Másrészt nem értem, hogy még ha tudná is ezeket, akkor az vajon mire lesz elég. Mert az érettségire elég necces, másra meg minek? Ha mégsem így van, csak én fogtam ki pont egy ilyen diákot, akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!