Mennyi a kérelmek átfutási ideje? (felvi)
Figyelt kérdés
Feltöltöttem a középiskolai 12-es bizonyítványt. Még mindig csak azt írja, hogy "továbbítva feldolgozásra". Már 4-5 napja feltöltöttem, ez normális? Azt írják, hogy ha megérkezik a kérelem a központba, akkor azt írja ki, hogy "feldolgozás alatt".
Illetve, sorrendmódosítást is csináltam, az is ugyanígy van. Ez most akkor gond, vagy majd idővel feldolgozzák?
Így most a személyes adatok, és a középiskolai adatok fülön kívül minden sárga, de csak amióta sorrendet módosítottam.
2013. jún. 4. 23:10
1/1 A kérdező kommentje:
Illetve, kell valamit postán küldeni, vagy nem kell vele semmit sem csinálni? Már nagyon belegabalyodtam...
2013. jún. 4. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!