Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Miskolci...

Mi a véleményetek a Miskolci Rendészeti Szakközépiskoláról?

Figyelt kérdés
Lassan pályaválasztás előtt állok, mondjuk még van 2 évem. Érdekel ez az állás, mármint szeretnék rendőrként dolgozni. A probléma(?) az, hogy elég vékony testalkatú lány vagyok. Persze a 2 év alatt megpróbálok ezen javítani,izmosodni, de nem tudom ez mennyire befolyásolja a felvételt. Tudom, hogy ez az alkalmasságin dől el. Mi a véleményetek? Jár oda esetleg valami ismerősötök?? KÖszi a válaszokat!
2009. okt. 7. 20:39
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Én majd msot fogok jelentkezni,aztán kiderül hogy mi lesz:) honvédségnél voltam egy évig ez előny szerintetek?
2010. szept. 17. 14:22
 22/24 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, előnynek számít. De ha regisztrálsz a www.mrszki.hu oldalra, ott biztosan meg tudják mondani.:)
2010. szept. 17. 19:16
 23/24 anonim válasza:
Helló, jövőre én is oda szeretnék jelentkezni, de mekkora magasság szükséges, hogy felvegyenek? előre is köszi 18L
2011. aug. 9. 13:33
 24/24 A kérdező kommentje:
Regisztrálj az mrszki.hu oldalra. Itt találhatsz erre vonatkozót, vagy a Fórumban kapsz rá választ. Nekem fogalmam sincs, milyen magasságtól vesznek fel, ha jól tudom, a BMI nem lehet egy bizonyos érték alatt ill. felett, de a magasságot nem tudom. Kérdezz rá az oldalon.:)
2011. aug. 9. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!