Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Miskolci...

Mi a véleményetek a Miskolci Rendészeti Szakközépiskoláról?

Figyelt kérdés
Lassan pályaválasztás előtt állok, mondjuk még van 2 évem. Érdekel ez az állás, mármint szeretnék rendőrként dolgozni. A probléma(?) az, hogy elég vékony testalkatú lány vagyok. Persze a 2 év alatt megpróbálok ezen javítani,izmosodni, de nem tudom ez mennyire befolyásolja a felvételt. Tudom, hogy ez az alkalmasságin dől el. Mi a véleményetek? Jár oda esetleg valami ismerősötök?? KÖszi a válaszokat!
2009. okt. 7. 20:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Tesi nem ad plusz pontot egyáltalán. Semmi köze hozzá.
2009. dec. 19. 22:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2009. dec. 20. 16:59
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi. Jelenleg nem állok vmi fényesen tesiből, de jövőre még lehet belőle érettségim.:D
2010. máj. 1. 18:22
 14/24 anonim válasza:
Nem akarok OFFolni, de a pszichológián milyen kérdések lesznek? Előre is köszi! És boccs az offolásért.
2010. jún. 10. 17:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Igazából fogalmam sincs. Megpróbálok utánanézni vhol.
2010. jún. 15. 20:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Jah még egy kérdés. Attól, hogy egy vesém van, felvesznek??
2010. aug. 2. 23:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy felvezsnek-e, de én is oda szeretnék jelentkezni következő tanévben, jövőre fogok érettségizni.

Ajánlom figyelmedbe a www.mrszki.hu weboldal fórumát, ott tedd fel ezt a kérdést, szinte biztos hogy kapsz rá választ.

Jók az eddigi válaszok, de elvileg mostmár a fizikai(erőnléti) felvételi nem olyan, mint volt.

Motmár a kötelező a 2000 m -es síkfutás, és 6 ágból négyet kell választani.(összesen 125 pontot lehet elérni a fizikain)

Az ágak:

-Helyből távolugrás

-Ingafutás

-Fekvőtámasz

-Felülés

-Fekve-nyomás

-Hajlított karú függés

Valamelyik válaszban láttam, hogy van valamiféle bulik.. ez amolyan "osztálybuli" lenne? Amúgy én is azt hallottam, hogy nagyon jó a légkör.

Kérdező, amúgy fiú/lány/férfi/nő vagy? :D Hány éves? Ha szabad kérdeznem...

2010. aug. 7. 00:17
 18/24 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van a fizikai felvételi ponttáblázata, hogy mi mennyi pontot ér.

Előző voltam

2010. aug. 7. 00:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.:) Lány vagyok, 18, és én is jövőre érettségizem.:P
2010. aug. 7. 16:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Nah, megkérdeztem a Fórumon,amit ajánlottál, és a problémám kizáró ok. Ez van...:( Köszi a segítséget.:)
2010. aug. 13. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!