Milyen táskát vegyek?
jövôre megyek gimibe ės teljesen tanácstalan vagyok.
most egy fekete nike hátitàskám van.Egyre több tininėl látok válltàskát,gondolom ez a divat,de nekem fáj tõle a vállam.Nem okoz gerincferdülėst?Szerintetek milyet vegyek?
15/L
Igen,még növésben vagy és egyoldalra húz. Attól semmi bajod nem lesz,ha könyv ügyileg könnyebb napokon olyan van nálad, de minden napra nem ajánlott.
Hátitáskát és olyat vegyél amilyen tetszik és megy a stílusodhoz.
Nekem is az volt. 18/l
Nekem elsőben hátizsákom volt, másodikban válltáskám, de ha sok cuccot kellett vinni, akkor hátizsákot használtam.
Télen és nagykabátos időben a válltáska könnyebb volt számomra, de volt hogy egy fiú vitte helyettem. ;)
11-12-ben a kevés cucc miatt nagyobb kartáskát használtam vagy volt, hogy csak laptopot vittem a suliba egy kis szütyőben.
Nem lett gerincproblémám a válltáskától, sőt, a karom se szakadt le mikor olyan táskával cipeltem a könyveimet.
Szia
Nekem ebben a tanévben válltáskám volt és jól megjártam.
Az egyik vállam lejjebb van , mint a másik.
SENKINEK NEM AJÁNLOM A VÁLLTÁSKÁT!
Hátizsákot vegyél mindenképpen , inkább legyél egészséges , mint hogy tudjál divatozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!