Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a debreceni...

Mi a véleményetek a debreceni Dóczy gimnázimról? Nehéz iskola? Mindenre kiváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 23:39
1 2 3
 21/24 xMazsolax válasza:
0%
Gyerekek! Ezt a tanárok is olvassák úgyhogy csak óvatosan xD
2016. nov. 20. 17:53
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Elég szánalmas hogy a diákoknak rettegésben kell élni mert a tanárok olvassák!

Dehát ez a refi!

2016. dec. 8. 15:41
 23/24 anonim válasza:
100%

Álszent, kivételező, minden ez, csak nem vallásos iskola, azon kívül, hogy hétfőnként a templomban a diákok és sok tanár! feje is esik le/fekszik a padon és alszik, valamint elvileg minden reggel és órák után imádkozni kellene, az persze nem számít, hogy fele tanári kar nem tartja be.., vallás órán meg gyakorlatilag bármit csinálhatsz az alvástól, az evésen keresztül a más tantárgy tanulásáig.Ha az egyik körme piros az nem számít, de ha már egy másiké, akkor igen. Van néhány igazán jó tanár, a többiről nem is érdemes említést tennem sajnos..

Nem volt ez mindig így, régen sokkal magasabb színvonalú volt ez az iskola. De hát változnak az idők, tanárok, vezetőség..

Ha pedig valóban olvassák a tanárok, én csak külön örülök neki! Igen is lássák meg a valódi véleményeket, lássák, hogy min KELLENE változtatni! Ha intelligens emberek, építő kritikaként fognak fel minden ilyen és ehhez hasonló véleményt.

2017. jan. 11. 15:41
 24/24 anonim válasza:
Tulzott eroltetett vallasossag, ketszinuseg (tanaroknak piros korom okes, diakoknak nem) , SZABO MAGDA a joisten a doczyban tehat szobrok emlekmuvek ES MUZEUMA IS VAN A SULIUDVARON, rola szol minden konkretan …..nagyon sok mulik az osztalyon, ha jofejek akkor jol fogod magad erezni. Annyira nincs felvagas mondjuk penzzel a diakok kozott, nincsenek sznobok vagy csak elvetve 1-2. Nyelvtanarok viszonylag jok, sztem a matek tanitas 1-2 tanar kivetelevel vicc. Suli bufe most rossz regen fullos volt!!! Remelem visszaall a szinvonal!!!!!!!!44!! Nyelvekbol/magyarbol jol fel lehet keszulni, pl ha emelt kemiazol vagy matek akkor nem art kulontanar(bar ez mar mindenhol igy van) .. sitabor, kenutabor, gyalogturak fullosak, nagyon ajanlom! Aztan van ilyen h sulis farsang az is fun. Van par homofob/rasszista tanar, de osszessegeben sok a jofej. Szerintem jo valasztas ha nem akarsz nagyon nagy suliba menni/ segitokesz tanarokat akarsz. Egyetemre siman be lehet onnan is kerulni.
2021. aug. 12. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!