Én oda megyek jövőre. Nem egy rossz gimi, de azért vannak tőle jobbak is ha őszinte akarok lenni. Viszont ha odamész számíthatsz arra hogy a miniszoknyákat, 1 kg sminket stb. rossz néven veszik. (mondjuk az utóbbiak inkább a lányokra vonatkoznak)Az oktatás viszonylag normális és a tanárokról se hallani sok rosszat. Tudtommal egy középszintű érettségire elég amit tanítanak, de emelt szintűhöz már magántanár is kell. (de az állítólag minden gimiben szükséges az emelthez) A közösség normális és a többség valóban vallásos és nem csak megjátsszák. Persze vannak ellenvélemények a gimiről miszerint pocsék, álszent, rossz minőségű stb. Most kb. ennyi jutott eszembe. Remélem valamit segítettem.
2013. jún. 3. 16:50
2/24 Tyler913 válasza:
Én elég régen jártam oda (6 éve végeztem),de szerintem jó hely. Az oktatás színvonala szerintem az átlagnál magasabb, de azért a legjobb gimikét nem éri el. Viszont ha jól tanulsz,azért gond nélkül felvesznek egyetemre innen is. A suli anno át lett építve,nemrég fel is újították. Szóval modernnek mondható. A tanári kar vegyes,az elhivatott,kiváló szakemberektől a kóklerekig van minden,viszont később faktosodhatsz,ott már a jó tanárok tanítanak emelt szinten.
A szellemiség szempontjából: református,de liberálisnak mondanám. Tehát nem vaskalapos suli,nem szólnak bele,hogy iskolaidőn kívül mit csinálsz,viszont hétfőnként istentisztelet,illetve heti 1 hittanóra kötelező volt a mi időnkben,és a nagyon szélsőséges öltözködést/viselkedést nem tolerálták. Viszont emiatt "védett" hely is,itt biztos nem fognak a folyosón megverni,szekálni.
Jó iskola. Sok nyelvből választhatsz, jók a programok, és kedvesek a tanárok is. Jó, van egy-két mumus, de jó a közösség, egy családias, de erős iskola.
2013. aug. 21. 16:23
5/24 anonim válasza:
Sajnálom, hogy megtaláltak, és erre a hazugságra kényszerítettek. Így szokták csinálni.
Ami tény, nézzétek meg a HVG különszámát. Meg sem említik. Mert az oktatás színvonala a béka segge alatt van. Ahogy megfosztják minden joguktól a diákokat, az meg egyenesen minősíthetetlen.
2014. jan. 31. 00:04
6/24 anonim válasza:
Eléggé rossz lett ez a suli...
Álszent,kivételező tanárok,a fizikatanítás borzalmas.Van olyan alkalom,hogy vasárnap kötelező a templomban megjelenni,vagy igazolatlant adnak. Heti 2 vallás,imádkozás minden lehető alkalommal.
A Dóczy rossz választás!
Arról nem is beszélve hogy ronda csajok,szerencsétlen melegítős gyerekek járnak oda.
Egy dóczys diák.
2015. szept. 30. 20:29
7/24 anonim válasza:
Sanyi1902-vel egyetértek! Ugyanezeket tudom én is elmondani erről a gimnáziumról.
2015. okt. 7. 17:58
8/24 anonim válasza:
Mi az h ronda csajok a pasi felhozatal se valami jo.nehany izmos seacon kivul mindegyik kis nyeszlett palcika akik olyan butak h az mar faj:Des ugy oltozkodnek mint valami kis vereb.szerintem jo suli nem tulzottan eeos de azert kell tanulni.debrecenbe a kossuth,fazekas,toth arpad utan siman negyedik.a tanarok kedvesek es megertoek ha nem tudtal tanulni orara megbeszeled vele es kovetkezo oran bepotolod.es az h miniszoknyat nem lehet hordani hulyeseg.p**a gatyatol,festett hajig minden van.igen kell menni templomba nagyon ritkan vasarnaponkent de szerintem nem egy nagy szam egy orat ott eltolteni igy is szoktak sulin kivul is templomba jarni vasarnap.
2016. ápr. 14. 18:45
9/24 anonim válasza:
Na, téged az írásképedről könnyű felismerni. Kérlek ne gyere ide hazudozni, megértjük, hogy a te szellemi képességeidnek megfelel a refi, de attól még iszonyatosan gyenge iskola. Hogy a kollégiumban milyen ocsmány módon bánnak a diákokkal, és teszik tönkre az életüket, arról meg van már kismillió válasz. Köszi hogy nem jössz ide többet égetni magad.
2016. ápr. 23. 18:53
10/24 anonim válasza:
Egetni magam?!nem kell odajarni ha nem tetszik valami.de savazni az iskolat konnyu.nezz magadba kis tudatlan es gondold vegig a dolgokat.szidhatod de megis odajartal elmehettel volna onnan de valoszinuleg az agyi kepesseged nem uti meg a kossuth szintjet;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!