Egyetemen egy viszonylag nehezebb szakon mennyi szabadideje van az embernek?
Minden egyetemista mondja, h mennyit kell tanulni, stb.. ahhoz képest meg játszanak egész nap, meg buliznak. persze biztos tanulnak is, de akkor annyira mégsem lehet vészes nem?
Szeptemberben kezdem. Valószínűleg nem fogok dolgozni közben, meg úgy tervezem, hogy szorgalmi időszakban is sokat fogok tanulni (mondjuk elég lusta vagyok, remélem be tudom tartani)
Épp ezért mondtam, hogy nem árt, ha a szakot is leírod, mert elég nehéz úgy személyes tapasztalatokat írni egy szakról, ha azt se tudjuk, melyik az..
Én ugyan nem oda járok, de van matematikus haverom, ő sokat jár mellette edzeni, eljár néha bulizni is, bőven van élete. Ugyanakkor az is igaz, hogy iszonyat jó feje van a srácnak, gyakorlatilag egy zseni, szerintem már óvodában integrált.
köszi :)
úgy értettem a személyes tapasztalatot, hogy aki ahova jár :D
hát jó, ilyen okos emberekhez inkább nem mérem magam :D
Az egyetemen nagyrészt saját magad osztod be az idődet, szóval szinte minden rajtad múlik.
Nekem orvosi mellett is minden olyan dologra van időm, amire szeretném, hogy legyen. Pedig talán nem nevezhető egyszerű szaknak.
hát azt sejtem. mondjuk most így szóbeli előtt is este 10kor állok neki tanulni :(
de pl egy ismerősöm azt mondta, hogy neki könnyebb mint az egyetem, sokkal jobban be tudja osztani az idejét. mondjuk ő azért nem olyan nehéz szakra jár :D
*könnyebb mint a középsuli volt
bocsi nem vagyok magamnál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!