Miután elvégeztem a fogorvosit utána hova tudnék szakosodni?
A diploma megszerzésével a fogorvos önálló munkára jogosult.
Ezen felül a következő elnevezésű szakvizsgákat teheti le, e nem kötelező!
Dentoalveoláris sebészet, konzerváló fogászat és fogpótlástan, parodontológia, gyermekfogászat, fogszabályozás
Nem vagyok fogorvos, egészségügyi karon vagyok végzős, de én így tudom.
minek, ha csak jövőre érettségizel?
kicsit korai.
Ezt én is akartam kérdezni, hogy ha még középsulis vagy az nagyon messze van, hogy egyetem után szakosodjál, pláne hogy nem kötelező fogorvosnak a szakvizsga, anélkül is teljes értékű önálló munkát végezhet.
Először vegyenek fel az egyetemre..utána tudd elvégezni..aztán találjál állást megfelelőt, és utána tudsz majd arról dönteni hogy megéri e szakvizsgázni karrier szempontjából. Nyilván csak abban az irányban tudsz szakvizsgát tenni ahol dolgozol, mert esetszámokhoz is kötött a szakvizsga. A leírtakban annyi a "ha" hogy most felesleges ilyenekkel foglalkoznod még. Az élet majd hozza, előre ezek megjósolhatatlanok. Törekedned kell a legjobb eredményekre a suliban, ez a legtöbb amit megtehetsz jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!