Mit választanál? Egyetem, de hogy?
Szóval az egyik opció: Egy jó nevű Egyetem levelező tagozaton (1 vagy 2 félév után lenne lehetőség átmenni nappalira, ha nem válik be a levelező, ingyenes szálláslehetőséggel ráadásul egy olyan városban, amit jól ismerek)
másik opció: Egyetem nappali tagozaton, egy olyan városban, ami többszáz km-re van az otthonomtól és még sosem jártam ott. Fizetős albérlet, vagy koli jöhetne szóba szállás szempontjából.
A legjobb az lenne, ha nappalira mehetnék, abba a városban ami közel van hozzám és ismerem is, de ilyen lehetőség sajnos most nincs :(
Te melyik mellett döntenél?
Ha hitel és gond nélkül eltudsz menni albérletbe nappalira, akk menj. Szerintem annyit megér. De ez az én véleményem. Nem ismerem részletesen a körülményeket (pl. h mennyire nehéz levelezőről átkerülni nappalira, v hogy egyáltalán milyen levelezőn tanulni, milyen szak stb stb).
ui.: én az SZTE-re járok és tényleg frankó hely:D:D
Köszi a válaszokat :) A sorrenden gondolkozok, de kicsit félek Szegedtől :( Nagyon távol lennék otthontól, egyetlen egy ismerősöm sincs arra, akihez fordulhatnék, ha bármi van.(de gondolom nem csak én vagyok így és rengetegen bevállalják gond nélkül, nem ilyen bátortalanok, mint én :))
A másik egyetem Bp-en az Elte. Ott viszont nagyon sok rokon lakik, sőt van egy ismerősömnek ott egy lakása, ami üresen áll és engedélyt kaptam rá, hogy ha úgy van akkor beköltözhetek. Így ugye nem kéne albérletre költeni, ami nem lenne rossz :) De mire átkerülök nappalira... Elég nehezen tanulok "magamtól" és félek, hogy nehezen bírnám a levelezőt.
Aj nem tudom, hogy mit tegyek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!