Nem találom az emelt szintű érettségi behívómat (a dátumokkal és helyszínekkel), hol igényelhetnék másikat?
Figyelt kérdés
Esetleg az iskolám titkárságán adnak?2013. máj. 30. 20:06
1/3 anonim válasza:
mindenképpen a sulidat kérdezd meg. én csak annyit tudok mondani, hogy amikor még az érettségik előtt az egyik osztálytársam be volt parázva, amiért még nem kapott ilyen behívót, mindenki más meg igen, akkor az igazgatóhelyetteshez ment megkérdezni, hogy mi van, ő foglalkozik nálunk az érettségi jelentkezésekkel, és tíz perc múlva kinyomtatta neki azt a papírt, amit postán is küldenek.
2/3 anonim válasza:
nálunk nem is kérték írásbelinél a behívót,szóbelinél nem tudom ez hogyan működik, mert ugye még nem voltam. Azt mondták csak azért küldik, hogy tudd hova és mikorra kell menned.
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :)
Megkérdeztem az iskolában, a kormányhivatalban lehet igényelni egy másikat.
2013. máj. 31. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!