Hogy lehet leváltani egy testnevelés tanárt?
Az oktatási törvényeket megszegi, órai magatartásra adja az 1-eseket, aki késik óráról igazolatlan óra+órai munka 1, mégsincs fegyelem. Nem azt nézi, hogy oké, ez a gyerek 80 kiló, de csinálja, hanem azt, hogy hát csinálja, de nem ezt kéne. Túl magasak azt elvárásai. Évközbe nem akartunk köcsögölni vele, hogy igazgató, stb, de most évvégével szeretnénk leváltani. Meg is volna a jelöltünk. Az egy rendes tanár, megérti azt is, ha valaki nem egy sportos alkat, de attól még ha csinálja, megkapja a jobb jegyet, és nem ront le egy kitűnő/jeles tanulót a tesi osztályzattal. Sőt! Ez meg egy mocsok valaki, az osztály 25 főből mindenki támogatná, hogy váltsuk le, de hogy hányan mernék a nevüket is adni, az már más dolog. Nekem megígérte félévkor, hogy ha így folytatom, megadja az év végi 5, erre nem... Pedig csináltam neki mindent. Egyszer nem késtem egy percet se, nem pofáztam órán, semmi. Hát még egyszer beszélek vele, és ha nem adja meg, akkor leszek az osztály szája, és ha jobb nincs, akkor írunk az oktatási ügyek biztosának. Nem fogom magam hagyni, hogy lerontson, megígérte, segget csinált a szájából, ezzel kiborult a bili. Adtak volna tartós felmentést is, be se kellett volna járjak, mert van valami a térdemmel. De mivel testalkatom is elég nagydarab vagyok, így inkább bejártam. Jegyek alapján 4,5 körül vagyok, tehát meg kellene hogy adja. De ezt nem mondom neki, mert hajlamos lenne valami mondvacsinált indokkal bevágni pár 1-est. A csoportunkban ő az egyetlen, aki szaktanárit adott, de ő már vagy 20-30-at. (!) (a másik csoport a másik nyelv csoport, náluk a nyelvtanárok is, nálunk nincs baj)
Ofőnek szóltunk, több tanárral beszéltünk már, de senki nem tud/akar segíteni. Milyen lehetőségek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!