Pécsi Leőweyisták! Tesi óra?
Figyelt kérdés
Meg tudná mondani nekem, hogy a pécsi Leőwey Klára Gimnáziumban hogy zajlanak a tesi órák? Lehet választani sportot? Mik a lehetőségek, ha vannak?2013. ápr. 17. 19:21
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a torna tanárt az iskolában
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg ottani diákoktól vagy a tesitanártól.
A mi igazgatónk szerencsére jóban van azzal a suli igazgatóval ahova én jelentkeztem, szóval szokta mondani mindig hogy milyenek az ottani órák, mire számítsak.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdés màr eleve at ottani diàkoknak szólt... de azért köszi
2013. ápr. 21. 16:52
4/4 anonim válasza:
Ugye mivel meg kell lennie az 5 tesiórának hetente, azt a maradék 2 órát (3 tesi van alapból) külön sporttal kell megoldani. Ezt lehet sulin belül is választani, de ha pl. egyesületnél sportolsz, akkor félévente egy igazolással elintézheted, hogy ne kelljen még a suliba pluszba bejárni. Egyébként választható sportok: röplabda, atlétika (azt hiszem ez megszűnik jövőre), kosárlabda, foci és talán kézilabda is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!