Milyen egy bio-kémiás osztály átlagban? (több kérdés lent)
Figyelt kérdés
Gondolom biológiából és kémiából van több óra és emelt szinten. Tehát mennyi az a több és mennyire durvák a követelmények? Nagyon durva váltás lenne angol nyelvi intenzív osztályból átiratkozni oda?2009. okt. 4. 23:31
1/2 anonim válasza:
nem ismerek konkrét ilyen osztályt, de gondolom hasonló lehet a követelmény bioszból és kémiából, mint egy emelt szintű fakton. szerintem 'csak úgy' nem is engedik, h átmenj egy ilyen osztályba, max. akkor ha teszel vmi különbözeti vizsgát, vagy ha mégis engedik, biztos, h húzós lesz lépést tartani a többiekkel, bár ez attól is függ mennyire tanulod könnyen a tárgyakat, ill mennyi anyaggal/évvel vagy lemaradva. miért akarnál átmenni?
2/2 anonim válasza:
Én ilyen osztályba járok, heti 5 bioszom és 5 kémiám van, amikor felvételiztem akkor szóbeliznem kellet mindkettőből.
Hát nem mondom, hogy könnyű, megvan a követelmény rendesen de hát hol nem manapság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!